Konya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2444.9
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63657$

Yarın Çok Geç ve Çok Yazık Olur

31 Ocak 2024, Çarşamba 00:01
Kahroluyorum. Tarihimizde elde ettiğimiz iki lig üçüncülüğü miraslarını iki yılda heba edip düşmemeye oynamayı hazmedemiyorum ama kader değil biliyorum. Keşke kongrelerimiz al gülüm ver gülüm toplantıları değil başarıyı kalıcı yapmanın tartışıldığı, eleştirilerin özgürce yapılıp ders alınabildiği toplantılar olsaydı.”Taç giyen baş akıllanır” da bizim yöneticilerimiz zaten akıllı ve mesleklerinde çok başarılı ama biz taç giyen başın bir günde spor adamı olamayacağını da bilebilseydik. İyi niyetten şüphem yok ama keşke yanımıza bilenleri de alsaydık. Anlayamadığım bu kadar isabetsiz transfer kılavuzlarımız kimler? Anlayamadığım  ceplerine para koyup performanslarından memnun olmadığımız için gönderdiklerimizin bizdeki performanslarıyla ortada kalmaları gerekirken hemen transfer oluvermeleri; o zaman biz mi oynatamadık sorusu aklıma geliyor. Gerçi para alamayan oyuncudan performans beklemek hayal o da ayrı bir realite. Keşke sponsor geliri ve oyuncu satış geliri rekortmeni değil isabetli oyuncu transferi ve yıldız avcılığı rekortmeni olmakla övünebilseydik. Dün dünde kaldı cancağzım, bugün yeni şeyler söylemek lazım sözü ne muhteşem sözdür. Gün düne suç bulmak, saldırmak günü değil. Eğer Konyaspor önemliyse gün mevcut yönetimin etrafında birleşmek, tüm kentin dinamikleriyle maddi manevi destek vermek, içinde bulunduğumuz kaostan bir an önce çıkma günü olmalıdır. Kabul etmek zorundayım, ligin en kötü oynayan takımıyız maalesef. En dirençsiz ekibiyiz. Skora etki edecek kapasitede oyuncumuz varsa da bu sezonki performanslarıyla tanımak mümkün değil. Ne olur kimse kusura bakmasın hocamıza göre Yunus kurtarıcı ve kalitemizi artıran oyuncu.
Maddi desteksiz, tribün desteksiz, kent tüm dinamikleriyle ayağa kalkmadan bu takımın kurtuluşu zor. En riskli  dönemde canla başla uğraşan yönetim yalnız bırakılamaz. Bu gidiş böyle giderse sonumuz maalesef Trendyol 1. Lig olur ki Allah korusun o ligin gelirleriyle ne bu borç ödenir ne de bu takım bir daha yükselir. Ya bugün kurtuluş mücadelesi ve destek seferberliği başlatacağız ya da …düşünmek bile istemiyorum.

Yorumlar

  • yorum avatar
    Ahmet oztemel
    31-01-2024 13:24

    Sn. Kalayci, tesekkurler katkınız icin.

  • yorum avatar
    Bülent Kalaycı
    31-01-2024 12:17

    Sevgili kardeşim çözüm yazında mevcut. Eski stadyumda hem spor yaptım hemde maç izledim. Tirubunlerde yer kalmazdı.İddia yoksa seyircide yok. Bu fikirle yola çıkmak lazım.Yapici yazın için teşekkürler.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.