Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2446.9
  • BIST
    9872.93
  • BTC
    64344.43$

SUDAN SEBEPLER HAYAT KURTARIR ​​​​​​​

31 Ağustos 2021, Salı 08:54

Evrendeki en büyük kayıt cihazı SU desem ne dersiniz. Yaratıldığı andan itibaren herşeyi kaydeden suya ihtiyacımız düşündüğümüzün de ötesinde. Çünkü suyun bir aklı ve hafızası var ve bilgiyi taşıyor, tıpkı ayeti kerimede yaratılışımızın anlattığı gibi;DNA aktarımımız su yoluyla gelişiyor, anne karnında suyun içinde halden hale büyüyoruz ve yüzde 70-80 sudan oluşuyoruz.

Bütün Büyük Medeniyetler suyun yanında kuruluyor ve su ilimi, bilgiyi, bilimi ve insanoğlunun gelişmişliğini de temsil ediyor. Bereket ve bolluğun sebeplerinden su.

Peki biz suyu tam hakkı ile kullanabiliyor muyuz? Bu kadar hafıza kapasitesi ve taşıyıcı özelliği ile en temel ihtiyacımız olan suyu hergün bolca tüketsek bile; bilgiyi, şifayı ve niyetlerimizi kodlayarak bedene alsak nasıl olur? Beden ve evrende herşey titreşim  ve uyumlanma ile dönüşürken; olumlu niyet, sağlık, afiyet, dua ve dileklerimizi suyun frekansına uyumlasak ve o suyu bütün hücrelere anında taşındığını bilsek NASIL SU İÇERDİNİZ?

Suyla daha güzel ve genç kalınabileceğini bilmek iyi bir fikir değil mi?

Cildiniz en kuvvetli anti aging etkiyi suya yüklenen enerji ile sağlar, bol su- bol niyet. Susuz kalma, suyuda NİYETSİZ  bırakma, sudan sebepler enerjinizi de cildinizi de parlatır.

İşte sudan sebepler bu kadar önemli, Iraklı esir düşen bir doktor Guantanamo Kampında su ile mahkumları tedavi etti, bizim kültürümüzde de su ile şifa, dua okumalar yani  bilgi aktarımı ile suyun frekansını yükseltip iyileşmeye olanak sağlamak çok yaygın.  

Yerin kulağı varda suyun kulağı yokmu?

Birde işin diğer tarafı var tabi suyun olduğu ortamda olumsuzluğu, kötü niyetleri konuş konuş; sonrada o suyu iç, napıyoruz tersini yani düşük frekanslı düşünceleri de bedene yüklemiş oluyoruz. Suyu içerken dikkat diyoruz. Neşesi ve şifası çok, bol su içiyoruz DOSTLARIM…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.