Konya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2435.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62466.14$

Sigorta Acentesi Dostlarım

06 Temmuz 2023, Perşembe 00:01

Önümüzdeki ayda 7 Temmuz 2023 tarihinde TOBB SAİK delege seçimleri ni yapacagız .Mesleki geleceğimize sahip çıkmak ve yarınlarımız için söz sahibi olmak istiyorsak muhakkak sandıga sahip çıkıp oy kullanmaya gelmeniz son derece önemlidir.

 Biz acenteler meslegimizin geleceği için meslegimizin önündeki en büyük tehlike uygunsuz şube yapılanmaları, ekran paylaşımları ve yetkisiz kişilerce poliçe satışı olarak görmekteyiz. Acenteler olarak SAİK delege seçimlerinde bu hassasiyeti koruma adına hareket etmeliyiz .

Sermaye babalarının yapılanmalarına ,zor şartlarda faaliyet gösteren Sigorta Acentesi arkadaşlarımızın ezilmesine ve geleceğimize ipotek koymalarına engel olmak adına tüm gücümüz ile mücadele etmeliyiz .Seçimlerde aday olacak meslektaşlarımında aynı duygu düşüncede olacaklarına inancım tamdır.

Bu vesile ile yapılacak olan delege seçimlerinde konyamızı temsil edecek arkadaşlarımıza mesleğimize verecekleri katkının önemine istinaden sektörümüzede hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.sağlıcakla kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.