Konya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2432.7
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63171.250$

Sessizliğin olduğu yerde dedikodu hakim olur

19 Temmuz 2023, Çarşamba 00:24

2023-24 Futbol sezonu hazırlıkları devam ediyor. Bakmayın pembe haberlere, Arda ile mutlu olmaya devam edelim de kulüplerimiz güle oynaya ibralaşarak sahipsizliğe ve ekonomik batışa sürükleniyor. Çoğunun transfer tahtası kapalı; orada da herkesin bildiği yöntem geçerli; 1 milyon euro borca 300 bin euro ver, razı et, ,imza al, açılsın transfer tahtası, gelsin yeni transferler, seneye Allah kerim de gene kapanan tahtalar. Yayın gelirleri giderek azaldı, tribün geliri derde çare değil, resmi ürün satışları dört büyükler dışında tatmin edici olmaktan uzak; damla damla gelen paralar yanlış transferlere kucak kucak saçılınca maalesef durum karanlık. Konyaspor Tümosan oldu, sağolsunlar; Konya’nın diğer firmalarını da sahip çıkmaya davet ediyorum.

Başkanımız Fatih Özgökçen dönemi lig üçüncülüğü ve sekizinciliği ile geçti. Başkanımız isabetsiz transferler nedeni ile ceo değiştirdi, scout ekibi değiştirdi, gidenler gitti herhalde transferlerin tek sorumlusu onlardı. İsabetsiz transferler canımızı da bütçemizi de acıttı o kesin. Bugün transfer limitimiz çok yüksek değil Rahmanovic’den 750 bin; Amir’den 3.2 milyon, Bytyqi’den 1 milyon, Abdülkerim’den 2.8 milyon euro para gelmesine ve Amir  ile Abdülkerim’in alacaklarından da vazgeçerek gitmesine rağmen. Başkanımız açıklama yapmıyor, yönetim suskunlukta; UEFA’dan ceza üzerine ceza yiyoruz; altyapı takımımız üzerinde de transferler konusunda da sınırsız spekülasyon var ama belirlilik yok. Kimsenin yönetime hakaret etme hakkı yok o kesin ancak kente umursamazlık ve başarısızlık beklentisi girdi mi sonuç kötü olur her zaman. Hiçbirimizde umut, heyecan kalmadı; transferler konusunda da maddi konularda da bilgimiz yok. Yönetimler kongrelerde delegelerle hesaplaşmakla yetinmemeli, kente de bilgi vermeli, Malum Konyaspor yönetimden büyük ve kentin en önemli markası ya.

Bern Konyaspor Başkanı Sn. Fatih Özgökçen’i hepimizi bilgilendirmeye davet ediyorum. Herşey muhteşem, kasa para dolu ve biz rakipler müthiş transferlerimize talip olup bedel artmasın diye susuyorsak o ayrı tabii. Belirsizlik içimde kombine ve loca satışları nasıl olur onu da bilemiyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.