Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.48
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2446.9
  • BIST
    9872.93
  • BTC
    64344.43$

REZALET  ÜSTÜNE REZALET!

06 Ocak 2018, Cumartesi 15:39

*”Eşofman giyen kız öğrenci zina yapmıştır” diyen İmam hatip lisesi felsefe öğretmeni

* Taciz ettiği çocuklara para veren Erkek öğrenci yurdumdaki temizlik görevlisi

*Dersini dinlemediği iddiasıyla önce sınıfını değiştiren ardından yeni sınıfında dersine girerek tüm sınıfın önünde lise öğrencisine şiddet gösteren biyoloji ve sağlık dersleri öğretmeni

*Bir orta okulda 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla göz altına alınıp tutuklanan tekniker ve buna benzer onlarca olaylar. Rezalet üstüne rezalet olarak peş peşe haber sitelerine düşmeye devam ediyor.  Devletimizin yöneticileri okuma oranları yükselsin herkes okusun istiyorlar.  Hatta buna bağlı olarak ilkokulları zorunlu hale getirdiler. Nedeni :Bilinçli ,okuma seviyesi yüksek bir ülke olmak hem ülkemize hem kendimize faydalı bireyler yetiştirmek falan filan diye ard arda sıralı bir sürü sebepler. Aslında hepsi doğru. Elbette ki bilinçli olmalıyız.  Kendimizi de ülkemizi de geliştirmeliyiz. Fayda sağlamalıyız.

Sağlamalıyız da ya bu haberler ,iğrençlikler bizleri okullardan eğitimden uzaklaştıran insanlık dışı olaylar ne olacak nereye kadar devam edecek.  Geçmiş yıllarda öğretmenler baş taca idi hakiki eğitimciler idi  sadece öğrenciyi değil öğrencinin ailesine bile eğitmenlik yapar, elinden gelen her konuda  yol gösteren olurdu.  Öğretmenler her şeye rağmen Hipokrat yemini etmiş bir doktorun  her kim olursa olsun bir hastaya müdahale etmesi gibi, gizli bir yemin etmiş ant içmiş benliğiyle her ne olursa olsun kim olursa olsun eğitimci bir öğretmen olarak ellerinden geleni yapar öğrencileri kardeşleri evlatları yerine koyar koruyup kollarlardı.

Peki ya şimdi ne oldu değişen ne ki eğitimci dediğimiz bu kişiliksiz öğretmenler  çalışanlar bu hale geldi bu kadar vicdansız arsız oldular  ülkemizin geleceği olan evlatlarımıza  taciz, şiddet, baskı uygulayabilecek yada  zinacı diyebilecek öz güveni nereden  buluyorlar.  Geleceğimizi  bu insanların ellerine bırakıp daha da gerileyen ülke olmaktan ne zaman kurtulacağız.

Nasıl bir vicdansızlıktır ki sabahın köründe kalkıp giydirip kuşatıp evladının karnını doyuran annenin, ekmek parası için ne iş olursa olsun ayırt etmeden çalışan  babanın göz bebeği olan evladına, oyun yaşındaki halini bile görmezden gelerek taciz , şiddet uygulayıp dinsiz ilan edebilirsiniz. Siz nasıl okudunuz öğrendiniz, nasıl yıllarca eğitim aldınız nasıl bir vicdan mahkemesine sahipsiniz, nasıl bu ülkenin vatandaşı evladı oldunuz.

İnsanlığı cebinizdeki beş kuruş ile mi ölçersiniz.  Vicdan mahkemenize  fakiri, fukarayı  sana koyamayan küçük çoluk çocuğu mu çıkartıp idam edersiniz.  Elinizdeki diplomaya ya da her ay maaşını aldığın sigortalı işinize mi güvenirsiniz.

Siz kimsiniz ki insanlığın zerresini bile taşımadığınız halde her biri bu vatanın geleceğini aydınlatmada birer ışık olacak olan  evlatlarımıza el uzatırsınız. Sizin kim olduğunuzu söyleyeyim.

Siz insanlıktan YOKSUN SUNUZ , YOKSULSUNUZ kimsesiz, belirtisiz, varlığı ile, hatta aldığı nefes ile ülkemizi kirleten kirliliği ile bin dert üreten en aşağılıklardansınız. Siz yok olasısınız.  Olmaması hiç yaşamaması gerekenlerdensiniz. . Siz bu ülkenin temellerine pis elleriyle zarar veren vatan hainlerindensiniz. Siz ve sizin gibiler büyükten küçüğe tek bir insan sureti ile karşılaşmadan en ağır cezaları hak edenlerdensiniz.  Sizler yok olsunlar sınız ….

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.