Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2454.8
  • BIST
    9879.15
  • BTC
    64171.57$

Mevsimler değişti!

21 Mayıs 2022, Cumartesi 04:53

Mayıs ayında böyle bir soğuk havayı görmemiştim. Belki benim yaşıtlarım bu havaları görmedi fakat büyüklerimiz bu durumun 30-40 yılda bir gerçekleştiğini söylerler…

Belki insan ömründe bir kez yaşanabilecek bir durumu yaşıyor olmamız seçilmiş olduğumuzu gösteriyor. Seçilmiş olduğumuz diyorum çünkü, milenyum çocukları dedikleri bizler, 2000 sonrası doğanlar neler yaşamadı ki? Birçok afet, deprem, savaş, küresel ısınma ve daha birçok şeyi gördüm. En önemlisi de korona virüsü gördük. Uzaylıları da göreceğimiz söyleniyor.

Görür müyüz bilmem ama, görmemiz gerekir diye düşünüyorum. Uzaylıları görmeden gitmek istemem şahsen.

İnsan ömrünün uzadığı bir çağ geliyor diyorlar. Sanki ölümsüzlüğü keşfetmişler. Ortalama 60-80 yıl yaşayanlar iki katı ömür yaşayacaklarmış. Olacaksa da bizden sonrası böyle uzun yaşasın. 200 sene yaşasınlar. Ayakta dikilecek yer bulabilirlerse tabi. Kilometre kareye düşecek insan sayısını düşünemiyorum. Herkes ayakta uyuyor. Yiyor, içiyor. Üretim yok. Sen bir dal gibi kalmışsın ve hala yaşıyorsun gibi bir resim görünüyor gözüme.

Yada tam tersi söylemi hayata geçirecekler de bizimle dalga geçiyorlar. İnsan nüfusunu azaltacaklar. 8 milyarı 2 milyara düşürecekler. Dünya düşünün 2 milyar insan var. Bunun yarısı erkek yarısı dişi. Birer tane doğurma hakları var. Erkeklerde doğuruyormuş.

Doğanlar belli bir yaşa geldi mi, kendiliğinden ölüveriyorlarmış. Ürettikleri ürüyor ve denge hep bu şekilde sabit duruyor. Hayali bile insanı hayattan soğutuyor.

Şu an ki, düzene sahip çıkalım. Yeter. Korku senaryosu yazanlar yazmaya devam etsinler. Tv ekranlarından gelecekte hayat çok farklı olacak diye az önce okuduğunuz senaryoları anlatıyor ya..

Onlar kendi kendilerine program sonu çok mu saçmaladım diye sorarlarken bizler onlara kazandırdığımız reytingler ile para kazanmalarına vesile olmaya devam edelim.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.