Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2434.4
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64111.73$

Konya’yı rezil ettiler

07 Kasım 2020, Cumartesi 09:28

Ulusal ve Uluslar arası medya konu Konya olunca, bütün hırslarıyla saldırıya geçiyorlar. Hep izlerim konu Konya ise linç kampanyalı başlar, tüm Konya ve Konyalıları aynı kefeye koyarlar etmediklerini bırakmazlar.

Konya’ya olan bu hırsın nedeni nedir bilinmez ama, bir insanın işlediği bir kusurun tüm o şehrin insanlarına yaftalanması kabullenilemez bir durum.

Süt toplama merkezinin sütlerini Konya dışındaki firmaların aldığı gerçeğini gizleyemeyiz. Bu firmaların ürettiği ürünlerin revaçta olup, Konyalı firmaların ürettiği ürünlerin satışının düşmesi şehrin ekonomisine darbe vuracaktır.

Hatta süt tozu yapılarak dünya ülkelerine gittiğini düşünün. Bu süt toplama merkezinin sütleri hiçbir şekilde süt ve süt ürünü olmuyor. Hepsi süt tozu oluyor ve başka ülkelere gidiyor. Bu nedenle süt ürünü üreten firmaları kötülemek insanlık dışı bir durum olarak değerlendirilmeli.

Süt üreticisinin ne günahı var? Gece gündüz hayvanlarına bakan ve süt üretimi yapan çiftçiler bu durumdan oldukça muzdariptir diye düşünüyorum.

Konya ve Konya düşmanlarının sosyal medya üzerinden yaptığı kınamaların kendi başlarına gelmeyecekleri ne malum. Hepsinin tükettiği bir markanın yarın ne eti olduğu ortaya çıkarsa o zaman kinlerini ve öfkelerini kendilerine kusmaları gerekir.

İmtihan edildiğimizin bilinci ile yaşamalı ve bir kişinin sorununu tüm topluma kesmenin faturasını ödemek zorunda değiliz.

Sosyal medya kullanıcılarının biraz daha dikkatli olması gerekir. Yapılanlar kabul edilemez fakat bir kişi bu durumun sahibi ise o kişi eleştirilmeli. Toplum değil.

Süt üreticisi çiftçiler, süt ve süt ürünü üreten firmalar haklarınızı helal edin demek istiyorum. Acımasızca eleştiren kişileri de mahkemeye verin ve hakkınızı alın.

Mahkeme sonunda da açıklama yapsınlar bu firmaları lekeledik ama bu firmaların o skandalla ilgisi yoktu diye..

Sağlıkla kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.