Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2440.5
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63941.69$

Konya Hayvan Sever!

23 Ocak 2021, Cumartesi 09:46

Son dönemlerde sosyal medya da hayvanlara işkence yapıldığı hatta öldürüldüğü yönünde paylaşımlar görüyorum. Ve bu paylaşımları yapanlara ‘Konya Hayvan Sever’ demek istiyorum.

Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı hayvan barınağı Konya’da ve bunu Konya Büyükşehir Belediyesi yaptı. Bugün birçok şehirde bulunmayan hayvan barınağına sahip çıkan Konyalılar var.

Her fırsatta Konya’ya saldırmayı kendine görev atfedenler şunu çok iyi bilsinler ki ‘İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR’

Sizin söylemlerinizle kontrolsüz bir mecra olan sosyal formları kullanarak sesinizi duyurduğunuzu zannediyorsunuz ya, insanları karalayarak bir şeyler koparmaya çalışıyorsunuz ya, sizi muhatap olarak alınmıyorsunuz ya, KUDURUYORSUNUZ!

Biz bu arada Konyalılar olarak HAYVANLARI ne kadar çok sevdiğimizi sizlere gösterdiğimiz saygıyla da ispatlıyoruz.   

Bırakın Konya’da hayvanları insanlara bile aç kalmaz. Öldürülmez. Öldüren varsa da zaten cezasını çeker. Bir kişinin işlediği suçu tüm topluma mal etmek de sizin düşüncesizliğiniz olsa gerek.

Konya Hayvan Sever derken boş söylemiyorum. Dünyanın her yerinden daha çok hayvan severiz. Öldürülen hayvanlar sadece Konya’da değil, Türkiye’nin her yerinde var. Bunun için belediye başkanlarını ve Konyalıları suçluyor olmanız da beklentilerinizin olduğunu gösteriyor.

Size aylık yada yıllık mama parası versek bu paylaşımları yapar mısınız diye soruyorum. Bu yazıdan önce kabul ederdiniz ama artık kabul etmezsiniz.

Etmeyin de….

Birçok hayvanları koruma dernekleri var Konya’da. Yöneticileri ve gönüllüleri de sizlerden daha cesaretli ve daha insancıl. Gerçekleri görüyor ve biliyorlar. Bunun için sizlerin bu yaptığı paylaşımlarla ilgili olarak da şunu söylüyorlar.

En azından hayvanlarımızın sesi oluyorlar diye de ekliyorlar.

Kim üzerine alınırsa…

Sağlıcakla kalın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.