Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2437.8
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64366.97$

Kadın gözüyle

19 Ağustos 2017, Cumartesi 08:30

Merhaba…

Yeni bir soluk ve yeni bir bakış açısı ile sizlere bugünden itibaren her hafta burada buluşacağız…

Hep istemişimdir yazmayı,

Yazmak güzeldir, yazmak dertleşmek, yazmak paylaşmaktır benim için…

Bu yüzden hep istemiştim yazmayı ve Konya Postası Gazetesi ailesi içerisinde artık sizlerle birlikte olacağız. Bana bu imkanı sağlayan ilk olarak Konya Postası Gazetesinin sahibi Ömer Kara bey’e ve Yazı İşleri Müdürümüz Zekeriya Sağlık beye teşekkür etmek istiyorum.

Bu sektörün içerisinde çok eski sayılmam birkaç yıllık bir mazim var ve bugünden itibaren Konya Postası Gazetesi ailesi içerisinde bazen Konya’nın gündemini paylaşacağız, bazen spordan bazen sosyal hayattan, çoğunlukla Kültür ve Sanattan bahsedeceğiz.

Bazen kızdığımız olacak, bazen eleştirdiğimiz hatta bazen de ufak tefek dedikodu yapacağız. Ben bu çalıştığımız zaman zarfı içerisinde bunu gördüm. Maalesef diyorum ama dedikoduyu çok seviyoruz. Bunu kadın veya erkek olarak ayırmak veya diğer tarafı suçlamanın bir anlamı yok. Biz şehir olarak dedikoduyu seviyoruz.  Madem seviyoruz bizde arada ufak tefek yaparız dedikodumuzu kendi aramızda kalmak kaydıyla…

Konya’daki ulaşıma, toplu ulaşım araçlarına, bu araçlarda biz kadınların çektiği sıkıntılara… Çalışma hayatındaki başarılı kadınlara, kadınların başarılı olmaması için çaba sarf eden erkeklere… Belediyelerin kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalara, kadınlar lokalinden özel programlara, bunların hepsini bu köşeden sizlerle paylaşacağım.

Bugün Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım bey Konya’ya geliyor ve bir dizi programa katılacak. Temel atacak düğüne katılacak. Sayın Başbakanımızın, Ulaştırma bakanlığı yaptığı zamanlarda ulaşıma çok ciddi yatırımlar yapıldı. O yatırımlar bugünde hız kesmeden devam ediyor. Onlardan birisi olan Türkiye’nin en modern tren garlarından birisi olacak olan Konya tren garının temeli bugün atılacak. Hepimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun…

Önümüzdeki hafta görüşmek dileğiyle, Sağlıcakla kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.