Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2444.3
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64295.89$

İsrail’in Irkçı ve Sadist İdarecileri (2)

20 Mart 2020, Cuma 08:32

 

İzak Rabin bu yüzden fanatik Yahudiler tarafından öldürül­müştür. Bu felsefeye göre, ellerine fırsat geçince her halde bizi de Altay Dağlarının ötesine süreceklerdir.  

İzak Rabin’in katili Ygal Amir ne bir serseri ne de bir çılgındır. Siyonist eğitimin saf bir ürünüdür. Telaviv ya­kınlarında haham yetiştiren Ilan Üniversitesinin başarılı bir öğrencisidir. Talmut okullarının öğretileri ile beslenmiştir. Golan da seçkin bir askerdir. Bir haham çocuğudur. “vaat edilmiş topraklardan bir bölümünü de olsa Araplara terk eden kişiyi kim olursa olsun öldürmeye yemin eden” EYAL (İsrail Savaşçıları)’in sempatizanıdır ve başbakan­larını öldürmüştür.(1)

Yoram Ben Porath 14 Temmuz 1972 de İsrail’in bü­yük gazetesi Yediot Aharonoth’da şöyle demiştir: “Arap­ların mallarına el koymadan ve topraklarını istimlâk et­meden Yahudi Devleti’nin kurulması da, Siyonizm’de ol­maz”(2)

Bir zamanlar başbakanları olan Golde Meir’de şöyle demiştir: “Bizim gelip yurtlarını ellerinden alıp dışarı at­tığımız anlamda değil ama gerçekten var olmadıkları için Filistin halkı diye bir halk yoktur…”(3)

Bu fanatizm ve zulmün neticesinde, Filistin’in yerli halkı olan Araplar mülteci kamplarında sürünürken, bütün dün­yanın gözü önünde Yahudiler onların mallarını gasp et­miştir. 

İngilizlerin 31 Aralık 1922 de yaptıkları sayımda Fi­listin’de:

663 bin Arap (

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.