Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2459.1
  • BIST
    9798.61
  • BTC
    64430.67$

Dünya Siyonist’ten Tiksinecek (2)

06 Mart 2020, Cuma 08:47

Dünyada bir Yahudi mezarı tahrip edilse dünyayı ayağa kaldıran Medya, Kudüs’teki Ağron sokağı ve Telaviv’deki Hilton oteli Müslüman mezarlığının üstüne yapılmıştır. Ama basına bile intikal etmemiştir.(1)

İkinci dünya savaşında 70 milyona yakın insan ölmüş ve öldürülmüştür. Haçlıların siyahları köleleştirme dö­nemlerinde 100 milyon civarında Afrikalı öldürülmüştür. Yine kaynaklar 60 milyona yakın Hintli ve Kızılderili’nin yok edildiğini yazar. Komünizm belası yüzünden 300 mil­yona yakın insan can vermiştir. Ama tarihlerde, kitaplarda, ansiklopedilerde, filmlerde, gündemde bunlardan hiç bah­sedilmez. Varsa yoksa Yahudi ve Ermeni katliamların­dan bahsedilir. Çünkü Siyonistlerin gözünde Yahudi’den baş­kası insan bile değildir. Tıpkı; Irak’ta bir ABD askeri ölse çetelesi tutulur, haberlerde mutlaka bu (misal) 3112’inci Amerikan askeri” öldürüldü denir, kayıtlara geçilir, dün­yaya duyurulur. Ama Irak halkından günde kaç kişi öldü­rüldüğünün sayısı katiyen tutulmaz. Sadece basit bir haber olarak verilir geçilir. Çünkü onların kıymeti ve değeri yoktur! Kıymetli olan Yahudi ve Haçlılardır.

Amerikan Doğu Araştırmaları Okulunda idarecilik ya­pan Tarihçi W. F. Albright şöyle demiştir: “Biz Amerika­lıların, İsrailoğullarını yargılamaya pek de hakkımız yok…  Çünkü biz de büyük Topraklara sahip ülkemizin her köşe­sinde binlerce yerliyi yok ettik…kalanları ise büyük kamplara topladık…”(2)

Dünya medyasına hâkim oldukları için, dünyaya ve özellikle ABD’ne neler yaptırabildiklerini Melih Aşık’ın “ABD Standardı” isimli yazısını alıyorum: “Ortadoğu’da tek nükleer güç var: İsrail... Ortadoğu’da nükleer silahsız­lanma anlaşmasını imzalamayan tek ülke: İsrail... Orta­doğu’da nükleer silah denetçilerini kabul etme­yen tek ülke: İsrail... 60 Güvenlik Konseyi kararına rağmen kom­şusunun top­rağını işgal etmeye devam eden tek ülke: İs­rail... ABD,  kitle imha silahına sahip olduğu kuşkusuyla Irak’ı vuruyor.”(3) İran ve Suriye’ye de vurmak üzere.   

Bunlar dünyaya uyguladıkları ekonomik terör, siyasi te­rör, iktisadi terör, askeri terör… vasıtasıyla insanları kendi­lerinden öyle bir nefret ettirdiler ki, bu nefretin so­nucu İkinci Dünya Savaşı çıktı.

Yahudi’nin bu aşırı-orantısız güç kullanarak, tıpkı kendi efsaneleri Davut ve Golyat’ta olduğu gibi aşırı ve orantısız güç kullanmaları, ABD ve AB devletlerinin bu kat­liama sessiz ve hissiz kalmaları, iki  yüzlü ve çifte stan­dartlı olmaları, inşallah Filistinlilerin lehine olacaktır.

 

Çünkü bu olaylar dünya gündemine gelecek. Filistin’in, İsrail’in haritada yerini bile bilmeyen insan araştıracak. Haçlıların bu yanlı tutumuna bir mana veremeyen kimseler soruşturacak ve gerçekleri öğrenecekler. Tıpkı ll Eylül İkiz Kuleleri Müslümanlar yıktı diye attıkları yalanlardan sonra İslâm’a girenlerin sayısında patlama olduğu gibi. Bu olay ve iftiralardan sonra İslâm’a girenlerin oranı dünyada şim­diye kadar ki en yüksek seviyeye ulaştı.(4)

Aslında dünyada birçok insan Siyonistlerden tiksini­yor, ama menfaatim zedelenmesin diye bunu gizli tutuyor. Egemen güçlerin şerrinden korkuyor. Hayvanî fiilleri be­nimsiyor. Hani hayvanlar mezbahanın önüne yığılır, teker teker sırası gelenler boğazlanır, ötekiler boğazlanan hem­cinslerini gördükleri halde hiç tepki göstermeden sessiz ve hissiz leşler misali sıralarının gelmesini beklerler ya, işte öyle. Asrımızın insanları da hayvanlaşmışlar. Hedo­nisttir­ler. Kendi zevklerinden başka hiçbir şey düşünmez­ler. ABD de yakında medyaya intikal etti, bir hastanede özürlü ve hasta birisi, ziyaretçilerin beklediği bir bölümde araba­sından düştü, dakikalarca acılar içinde kıvrandı ve öldü de, onlarca kişinin içinden biri varıp ta yardım et­medi. Hani Ferit Kamdiyor ya:

Geçti âlemden adamlık devresi

İtimat et sen bu kal-i râciha

Şimdi hayvanlıktadır feyz-ü revaç

Ruhu insâniyyete  el-fatiha              

Ama bir gün bıçak kemiğe değince kendisi de şöyle bir fırlayacaktır. Aklı başına gelecektir. Şimdiden her türlü baskı, korku, şiddet ve yıldırma politika ve yöntemlerine rağmen Yahudiler aleyhine birçok olaylar vuku buluyor ama; Yahudi güdümlü medya bunu dünya kamuoyuna yansıtmıyor. Protesto mitingleri ve toplantıları yapılıyor. Havralar basılıp yakılıyor. Yahudi kabirleri tahrip ediliyor. İsrail askerleri ile Filistinliler arasında tampon oluşturmaya kalkan batılı gazeteciler çıkıyor. Hitler’e rahmet okuyanlar artıyor. Roma komutanı Titüs gibi en iyi niyetli insanlar bile zıvanadan çıkıyor ve “yeter artık” diyor. Çünkü Aklı Selim sahibi Hıristiyanlar (bugün için sayıları çok az da olsa) biliyorlar ki, Müslümanlardan sonra sıra kendilerine gelecektir. Buna şöyle somut bir misal verelim:

“Beytüllahim İsa’nın doğduğu minik bir kasabadır. 1900’lü yıllarda (yani Müslümanların hâkimiyetinde ol­duğu yıllar) nüfusun

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.