Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63715.4$

Dünya Siyonist’ten Tiksinecek (1)

04 Mart 2020, Çarşamba 08:47

Cenâb-ı Allah şöyle buyurur: “Onlar Allah ve Rasûlü'ne  karşı savaşanlar ve yer yüzünde fitne ve fesat çıkaranlardır...”(1)

Fakat bu fitne ve fesadı çıkara çıkara dünya insanları bunların ne biçim yaratıklar olduğunu bir gün anlayacak ve inşallah belalarını bulacaklardır. Bunun en bariz misali ikinci dünya savaşı yıllarında görülmüş idi. Şu olay ne kadar enteresan:

İkinci dünya savaşında Yahudi kıyımı üzerinde etkin rol oynayan Alman Generallerinden birini İsrail Ajanları savaştan yıllar sonra yakalamışlar ve idam edecekler. Son arzun nedir diye sorduklarında General ısrarla Yahudi ol­mak istediğini dile getirmiş. Sebebini sorduklarında: “bi­razdan idam edileceğim ya, hiç olmazsa bir Yahudi eksil­miş olur”  diye cevap vermiş. Bu Siyonist nefreti bir gün bütün dünyayı kaplayacak ve İnşallah Allah Rasûl'ü’nün hadisi tecelli edecek: “Bir gün gelecek Yahudi’den öyle nefret edilecek ki, değil insanlar, taşlar ve ağaçlar bile dile gelip, benim arkamda bir Yahudi gizleniyor diye in­sanlara haber verecek”.(2)

Cesur Yürek filminin unutulmaz artisti Mel Gibson, “İsa’nın Çilesi” filmiyle adeta bütün Yahudilerin düşmanı oluverdi. Bu sebeple büyük baskılar gören, sözleşmeleri iptal edilen, siyasi, iktisadi, ekonomik ve sosyal baskı ve tahak­kümlere maruz kalan OSCAR'LI aktör, geçen cuma günü Miami'de alkollü araç kullandığı için tutuklandığı sı­rada Ya­hudi karşıtı sözler sarf etmesi nedeniyle Musevi toplumundan tekrar tekrar özür dilemesine rağmen, Ameri­kan ABC tele­vizyonu için çekeceği bir dizinin iptal edilme­sine engel ola­madı. Gibson, kendisini yakalayan polise, "Sen Yahudi mi­sin?, Yahudiler dünyadaki bütün savaşların sorumlusudur" demiş ve arabasının çekilmesine sinirlenerek "S... min Yahu­dileri" diye küfretmişti.(3)

Daha önce Roge Garaudy’nin 40 kitabını yayınlayan ve bu kitapların 27 dile çevrilmesini sağlayan yayınevleri, yazarın Siyonistler aleyhine yayınladığı kitabından sonra bir tek kitabını basmamışlar ve bastırmamışlardır.(4) Mah­kemelere verip aleyhine kararlar aldırmışlar, tazminatlara mahkûm ettirmişlerdir.

Dünyada bir Yahudi mezarı tahrip edilse dünyayı ayağa kaldıran Medya, Kudüs’teki Ağron sokağı ve Telaviv’deki Hilton oteli Müslüman mezarlığının üstüne yapılmıştır. Ama basına bile intikal etmemiştir.(5)

İkinci dünya savaşında 70 milyona yakın insan ölmüş ve öldürülmüştür. Haçlıların siyahları köleleştirme dö­nemlerinde 100 milyon civarında Afrikalı öldürülmüştür. Yine kaynaklar 60 milyona yakın Hintli ve Kızılderili’nin yok edildiğini yazar. Komünizm belası yüzünden 300 mil­yona yakın insan can vermiştir. Ama tarihlerde, kitaplarda, ansiklopedilerde, filmlerde, gündemde bunlardan hiç bah­sedilmez. Varsa yoksa Yahudi ve Ermeni katliamların­dan bahsedilir. Çünkü Siyonistlerin gözünde Yahudi’den baş­kası insan bile değildir. Tıpkı; Irak’ta bir ABD askeri ölse çetelesi tutulur, haberlerde mutlaka bu (misal) 3112’inci Amerikan askeri” öldürüldü denir, kayıtlara geçilir, dün­yaya duyurulur. Ama Irak halkından günde kaç kişi öldü­rüldüğünün sayısı katiyen tutulmaz. Sadece basit bir haber olarak verilir geçilir. Çünkü onların kıymeti ve değeri yoktur! Kıymetli olan Yahudi ve Haçlılardır.

Amerikan Doğu Araştırmaları Okulunda idarecilik ya­pan Tarihçi W. F. Albright şöyle demiştir: “Biz Amerika­lıların, İsrailoğullarını yargılamaya pek de hakkımız yok…  Çünkü biz de büyük Topraklara sahip ülkemizin her köşe­sinde binlerce yerliyi yok ettik…kalanları ise büyük kamplara topladık…”(6)

Dünya medyasına hâkim oldukları için, dünyaya ve özellikle ABD’ne neler yaptırabildiklerini Melih Aşık’ın “ABD Standardı” isimli yazısını alıyorum: “Ortadoğu’da tek nükleer güç var: İsrail... Ortadoğu’da nükleer silahsız­lanma anlaşmasını imzalamayan tek ülke: İsrail... Orta­doğu’da nükleer silah denetçilerini kabul etme­yen tek ülke: İsrail... 60 Güvenlik Konseyi kararına rağmen kom­şusunun top­rağını işgal etmeye devam eden tek ülke: İs­rail... ABD,  kitle imha silahına sahip olduğu kuşkusuyla Irak’ı vuruyor.”(7) İran ve Suriye’ye de vurmak üzere.   

Bunlar dünyaya uyguladıkları ekonomik terör, siyasi te­rör, iktisadi terör, askeri terör… vasıtasıyla insanları kendi­lerinden öyle bir nefret ettirdiler ki, bu nefretin so­nucu İkinci Dünya Savaşı çıktı.

Yahudi’nin bu aşırı-orantısız güç kullanarak, tıpkı kendi efsaneleri Davut ve Golyat’ta olduğu gibi aşırı ve orantısız güç kullanmaları, ABD ve AB devletlerinin bu kat­liama sessiz ve hissiz kalmaları, iki yüzlü ve çifte stan­dartlı olmaları, inşallah Filistinlilerin lehine olacaktır.

 

Dipnotlar:

1- Mâide, 33-70.

2- Zafer Dergisi, sayı 137, s.30.

3- Milliyet Gazetesi, 03.08.2006

4- Roger Garaudy, “İsrail Siyasetini Oluşturan Efsaneler”, Çev. 

        Ali Aydın, Konya 1996, s.212.

5- Roger Garaudy, a. g. e. s.223.

6- Roger Garaudy, a. g. e. s.148.

7- Melih Aşık Milliyet Gazetesi, 23.03.200

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.