Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2447.9
  • BIST
    9918.37
  • BTC
    63898.8$

CANINIZ BURNUNUZA GELDİYSE DİKKAT!!! SEBEBİ BİLİNÇ KAYMASI OLABİLİR

04 Ağustos 2021, Çarşamba 08:58

Bişeyler yolunda ilerlemiyorsa, attığın taş yerini bulmuyorsa, huzursuz ve mutsuzsan, tatmin duygunu kaybetmişsen sebebi bilinç kayması olabilir!

Nedir bu bilincin kayması? Bizler DENGELİ bir enerji, zihin ve fizik bedende isek hayattan son  derece tatmin olan, kendi ile barışık, sağlıklı ve İLHAMLA  dolu oluruz. Dengede isek  hayat amacımızla bütünleşmiş ve o yolda deneyimler yaşamaya başlarız, bişeyler kendiliğinden akar ve kolaylaşmaya başlar, ilham ve şevkle iştahla dolarız hayata karşı, çünkü dengeli olmak İLAHİ ENERJİNİN bedende kolaylıkla akmasını sağlar.

Beden bizim mikro dünyamız, içerde ne varsa dışarıya, makroya o yansır içerdeki düzen dışarda tezahür edecektir.Olanda da olmayanda da hayır vardırın manasını bilinç düzeyiniz daha rahat fark eder ve dış dünyanın etkileri sizi daha az rahatsız eder.Bu içerde hormon düzeyinizin dengesine anında yansır çünkü denge; bilinci, bilinç düşünceyi, düşünce duyguları, duygular ise hormonları etkiler,  hormonlar ise bizim iç sistemimizi yöneten can sularıdır.

Diğer taraftan zanlarımız, çok anlam yükleyip gerçekleri görememek, realist bir bakış açısından uzaklaşmak en önemliside KURBAN BİLİNCİNDE sorumluluklardan kaçmak işte bilincin kaymış olduğunu gösterir. Etrafını suçlayan ve çok eleştiren birileri varsa bakışacısı gerçekten uzaklaşmıştır, sizde ordan hızla uzaklaşın çünkü sizin bilincinizide kaydıracaktır. Hal böyle iken hayat yaşanması zor bir hale dönüşür .

Sağlık sorunları ise en başta kendini gösterir. O zaman her şeyin başı denge, her şeyin başı bilincin dengesi, peki bilinç dengelenir mi? Hayat ta her varoluş, her yapı, her oluşum bir sistem ve bir denklem üzerine kurulduğuna göre, BİLİNCİ DOĞRULTMANINDA metodları  mümkün!!!  En önemli kurallar ise zaman  ayırmak, doğru mentörler ve doğru metodlarla çalışmak. Bilincimizin dengede kalması dileklerimle Dostlarım…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.