Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2440.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64378.27$

BİLİNÇ KASI YAPTIN MI?

28 Temmuz 2021, Çarşamba 08:48

Sağlıklı düşünmüyorsan, sağlıklı beslenmişsin ne fayda?

Kuvvetli bir  bağışıklık, zinde Işıl Işıl bir bedenmi istiyorsun?

O zaman temiz hava, kaliteli ve organik gıda, spor ve baklava dilimi karın kaslarının ötesinde bir sır vereceğim.Şöyle en organik, en temiz en kıvrımlısından  NEŞELİ bir zihin kası  bağışıklığın gücünü de kas direncinin gücünü de tavan yaptıracaktır.

Mikropların düşmanı olan  Neşe’nin kaynağı ise mental sağlık, istediğimiz kadar dışardaki faktörler iyi olsun içerdeki sistem çarpık ise, sağ- sol beyin lobları, bilinçaltı-bilincüstü dengelenemiyorsa ne yaparsak yapalım bağışıklığımız aşağıya düşer.

Birde Beyinden daha güçlü frekansı olan kalbin açılımı varki, beynin ve kalbin dengesi, işte NEŞENİN bütün bedene dağıldığı alan yani sinemizin açıklığı Bağışıklığın gücü ile doğrudan orantılı.

Bu kadar denge unsuru var, Sinenin kapalı olması var nasıl olacak bu işler derseniz? Bilincin hizalanması ile hepsi mümkün! Organik düşünmek yani ham ve net halini olayların görebilmek denge unsurunda çok önemli, yalın bir bakış açısı her şeydir.

Yalınlığı koruyabilmek ise şu içinden geçilen hayat tarzında çok zor, bunun için özellikle spor salonunda kas çalışmamız gibi bilincimizle de çalışmamız gerekmektedir.

Çok fazla Anlam yüklemek hayata bir süre sonra bilinçte çarpıklık ve bu iyi bu kötü diye kendimizi sınırladığımız bir hapishaneye çeviriyor. Kendimizden uzaklaşıp sistemin bize empoze ettiği değerler de kendimize yer bulmaya çalışıyoruz.

Parçalan psikolojimiz ve zihnimiz içerden bizi eritmeye ve bağışıklığımızda dahil sistemlerimizi çökertmeye başlıyor

Şu anki yaşam formunda Karın kası yapmaktan daha da önemli olan bilinç kaslarımız ve nöronlarımızla çalışmak yani temiz ve neşeli bir zihinle hayatı kucaklamak, ORGANİK  kalabilmek dileği ile Dostlarım.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.