Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2440.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64378.27$

Berabere bitebilir

22 Eylül 2018, Cumartesi 09:36

Atiker Konyaspor’un bugünkü rakibi Kayserispor, kendi sahasında çok etkili olan takımlardan birisi. Ben iki takımın da güç dengelerinin hemen hemen birbirine yakın olduğunu düşünüyorum. Kayserispor da futbolun doğrularını oynamaya çalışan ve bu konuda başarılı olan bir kulüp. Dediğim gibi kendi sahasında da taraftarlarıyla neler yapabileceğini zaten gösterdi. Bu anlamda zor bir maç Konyaspor’u bekliyor denebilir. Ancak bu maçta beraberliğin biraz daha ön planda olduğunu hissediyorum.

İki ekipte geçtiğimiz hafta ligdeki ilk yenilgilerini aldı. Ancak Atiker Konyaspor’un durumu biraz daha farklı. Rakibi Fenerbahçe karşısında 90 dakika hiç durmadan pozisyon geliştiren ve gol arayan taraftı Konyaspor. Bu kadar mücadeleci bir oyunun sonunda puan alamamak hatta galibiyeti kaçıran olmak çok üzücü bir durumdu takım adına. 1-0’lık Fenerbahçe mağlubiyeti geride kaldı. Ancak ders çıkarılan çok şey olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü Konyaspor gerçekten iyi bir kadroya sahip. Daha iyisini başarabileceğini göstermeli artık.

Ve ligde zorlu periyot devam ediyor. Atiker Konyaspor, zorlu süreçte en iyi sonuçlarla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe mağlubiyetini geride bırakan yeşil-beyazlılar, bugün Kayserispor ardından sırasıyla Göztepe ve Beşiktaş ile karşılaşacak. Zor ve keyifli maçlar olacağını düşünüyorum. Tabii ki öncelik Kayseri’de.

Umarım Atiker Konyaspor, Kayserispor deplasmanından puan veya puanlarla döner ve üst sıralardaki mücadelesi devam eder…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.