Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2447.9
  • BIST
    9918.37
  • BTC
    63898.8$

BARBAR TRUMP’ET

29 Ağustos 2018, Çarşamba 09:13

Dünyadaki toplumsal sorunların baş kaynağını oluşturan kapitalist uygulamaların demokrasi kılıflı sözde savunucularından barbar Amerika FETÖ’cü evangelist papazına kavuşamayınca her gün kıt akıllı Trump’et twetter üzerinden sörf yapmaya başladı. Tamamen tehdit dolu algı oluşturma operasyonu şeklinde korkutma amaçlı yapılan yaklaşımlar insani bir anlayışa tamamen zıt ve aykırı olmasına rağmen ehli küfrün mayasını taşıyan bu zat; arkasına sömürge çanağından yalanmaya ve yararlanmaya çalışan körfezin köleliği seçmiş öküzlerini de alarak dünya ekonomisini karıştırmaya devam ediyor. Hani o savundukları evrensel hukuk deyimleri var ya aslında hiç olmayan ve kendilerinin dışında hiç kimseye layık görmedikleri kâğıt üzerindeki kurallarını hiçe sayarak helvadan putlarını şaraplarına batırıp kaybettikleri akıl fukaralığı girdabında akıttıkları salyalarıyla özellikle bizi açıktan tehdit etmeye devam ediyorlar turuncu adam vasıtasıyla.

“Derhal papazı serbest bırakın, yoksa bedeli ağır olur “ sözü hiçbir şekilde kabul edilecek içişlerimize müdahale ve yargıya müdahaleden başka bir anlam taşımadığı gibi; bu kalleş ve güvenilmez yaklaşımla evangelist güruhun ne denli çapsız karanlık çirkin ve ahlaksız bir anlayışa sahip olduğuna da delalet eder.

Heriflerin ne kadar kıymetli bir papazları varmış ki; yönetim olarak ölüp ölüp diriliyorlar ne yapacaklarını şaşırdılar papazı almak için. Yav bunun aslında kolay bir yolu var. Amerikan gâvuru bunundan ne olduğunu gayet iyi biliyor ama işine gelmiyor vermek. Nasıl yani desem de siz anladınız aslında ve içinizden aynen şöyle diyorsunuz  “ ver papazı al papazını”.

Aslında olması gereken bu değil mi? Lakin bu gâvur akıllı ne papazı veriyor ne de papazından vaz geçiyor. Habire ötüp duruyor.

Düşünün bir papaz neden bu kadar kıymete bindi? Çünkü bu papaz bir CİA ajanıdır. İstihbarat yapmaktadır. Birçok konularda bilgi sahibidir. Masum bir din adamı değildir. Onlara göre sözde masum bir din adamı Türkiye tarafından cezalandırılıyor. Hayır, böyle bir şey yok. Türkiye haklı sebeplerle papaz Brunsonu elde tutuyor. Herkesçe biliniyor ki; Türkiye’de nice papaz Brunsonlar var ve istihbarat peşindeler. Ancak takibatta böyle yakalananlar yargı karşısına çıkarılıyor.

Amerika düzmece raporlarla hala Halk bank müdür yardımcısını hapiste tutarken kendi yaptığı normal hukuk kuralı oluyor ama biz papazı aleni ajanlığına rağmen yargı karşısına çıkardığımızda masum din adamı oluyor. Yemezler artık bu yalanı. Suyu ısınan Amerikan haydutları şu anda dünyayı bile karşısına alarak adım adım ekonomik savaşın boyutlarını her yere taşımaya başladılar.

Zaten daha önceden ve yakın zamanda çıkan dünya savaşlarının temel nedeni sömürge kaynaklı ekonomik değil miydi?

Aslında işin temel nedeni Amerikan yönetiminin bizim Ortadoğu coğrafyasındaki varlığımıza olan tahammülsüzlüğüdür. Misyonumuzu yeniden kuşanarak sahip olduğumuz kültürel bağlarımızla uyuyan ve zorda kalan toplumlara olan insani tavrımızın devamı bağların sıklaştırılması kukla olan Arap şeyhleri dışında kalan tüm kara Afrika’sında aşk ile karşılanırken haçlı zihniyetinin sömürgeci kirli yüzünün de açığa çıkmasına sebebiyet verdiğinden kaybetme korkusu yaşayan ve milyar dolar dış borcu bulunan evangelistleri gittikçe saldırgan bir kimliğe kaydırmış sonunda Trump’etin şahsında köpek dişlerini herkese geçirmeye başlamıştır.

Türkiye’ye karşı getirdiği ekonomik yaptırımların kaldırılması için tek seçenek olarak papazın salıverilmesi niyeti gösteriyor ki; azgın kapitalizmin devasa görüntüsü artık çatırdamaya başlamakta ve yıkılışa doğru hızla kartopu gibi kaymaktadır. islam güneşi aydınlığında tamamen eriyecek olan bu haram tezgâhı ise bunun farkında ve yıkılma korkusunu yaşadığından saldırganlığına son zamanlarda görülmedik bir biçimde karşısında kim varsa sürdürmektedir.

Bizim Ortadoğu coğrafyasındaki olupbittilere karşı müdahalemiz menfaat kaçkını conileri tahrik ettiğinden eski ihtişamını kaybetmeyi göze alamayan bu kefereler bizi cezalandırma ve diz çöktürme şantaj tehdit vs işleri artırmaya başladı. Belki size farklı gelecektir ama ben aklımdan geçenleri söyleyim de içimde kalmasın. Son günlerde Ülkemizin hemen her yerinde bir fabrika yangını çıkmaya başladı. İnanın benim aklıma kesinlikle bu işin içinde bir bit yeniği var olmuştur. Ülkemize zarar verebilmek için her pisliği yapmaktan kaçınmayan bu zihniyet ya kendisi ya da içerdeki hainler eliyle bu zararlarına devam edecektir. Hain içerden olunca kapı kilit tutmaz derler ya hani, benim aklıma kesinlikle bu işte bir çapanoğlu yatmaktadır geliyor.

Şu anda Amerikan yönetimi güç savaşı verse de aslında eski gücünde olmadığı kesin. Tamam, teknik üstünlükleri var kabul ediyoruz fakat ruhen bitmiş durumdalar. Ortadoğu coğrafyasında binlerce tır dolusu silahı Türkiye’nin itirazlarına rağmen PKK/YPG’ ye niye teslim ettiler, hala da teslimata devam ediyorlar. Bunun nedeni buradaki menfaatlerini kaybetmemek. Lakin hiç ummadıkları bir şekilde karşılarında ordumuzu bulunca da bu sefer gözü dönmüş arena boğası gibi saldırmaya ve teröre açıktan destek çıkmaya başladılar. Bu durum gösteriyor ki; kendilerine demokrasi falan kılıfıyla hak hukuk şampiyonu ilan edenler hiçbir şekilde bu savunduklarını başkaları için kullanmamışlardır, hem Suriye hem Irak bunun en bariz örnekleridir.

Tarihin vuslatına baktığımızda bazı devlet ve imparatorluklar bazı belalarından kurtulmak için bazı isimler etrafında halka olurlar. Yalnız bunun hak ve hakikat yolcusu olması bizim inancımıza göre ehvendir. Batının etrafında devlet veya milletlerin şekil aldığı her kim varsa hepsi de bir batıl ittifakın içinde mihver olmuş zincirlerdir. Bu sahte yüzlü çakma motifler kurtarıcı olarak lanse edilip kendilerine bir emanet yüklendilerse de kan gözyaşı ve zulme atıfta bulunan zihni melekeleri ile bu zatlar hep bir kisra olmuşlar ve yeri gelince yer ile yeksandan kurtulamamışlardır. Çünkü bir haksızlığın içerisinde meşgale edinip insanları yok sayanlar kendileri de cehennemin dibini boylayacaklardır.

Bugün başı beladan kurtulamayan ahlaksız Amerikan yönetimi tarihteki Hitler ve Lenin gibi sahte kahramanlarıyla nasıl ki yıkılmaktan kurtulamamışlarsa bugünkü zulmün Amerikan banisi yönetimi de devletiyle beraber bu girdabın içinde yok olacaktır. Kendi sonlarını hazırlıyorlar bunlar. Haksızlık ve adaletsizlik diz boyunu aştı. Zulüm Ay’dan bile fışkırdı. Her pisliğin altında yatan kapitalist evangelistler Siyonistlerle beraber gargat ağacının pençesinde gebereceklerdir. Bir yerde hak hukuk adalet yoksa zalim zulmünde sübutsa sonu yıkılıştır. Bekleyip göreceğiz derken İslam dünyasının ayağa kalkması ve kardeşlik dokusunu zalime karşı güçlendirmesi en büyük temennimizdir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.