Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2447.9
  • BIST
    9918.37
  • BTC
    63898.8$

AMERİKA’DA TİTANİK GİBİ BATACAKTIR (2)

16 Ocak 2021, Cumartesi 10:02

Batının islamafobi düşmanlığının baş aktörü ve temsilcisi ABD bunca yaptığı kötülük ve zulmün hesabını daha ödemedi. İşte b u olaylar aslında bunların da bir habercisi. En basit sudan sebeplerle ülkeleri, insanları, toplumları sürgünlere gönderen ortadan kaldıran sömüren emperyalizmin hantal ağababası insanlık dışı mahlûkları şimdi kendi dertlerine düştüler ki, savundukları ve uğruna insan öldürdükleri titanik demokrasi gemileri artık su almaya başladı. Ve Amerika da titanik gibi batacaktır. Benim anlamadığım mesele nedir biliyor musunuz? Beni yok etmek için çırpınan emperyalizme benim kurtarıcım diye bakmam. İşte asıl mesele bu. Ha ne diyorlardı bunun adına hatırladım.Stockholm Sendromu.Yani celladına aşık olmak aptallığı.

Beni yok etmek uğraşan bu kadar hilekar ve düzenbaz birine ben hangi akılla teslim olabilirim?Böyle     bir mantık akıl olabilir mi? Tek seçenek olarak batasıcaların sözde insanlık dışı uygarlıklarını kurtarıcı     niyetiyle sarılıp ona el pençe divan olmak ne kadar doğru bir davranış olabilir?Yani bu uygarlığı tek     seçenek olarak görme gafletinden ne zaman uyanacağız?Biz ne yapmışlar ki biz bunların gölgesinde     kalmayı tercih ediyoruz.Daha 250 yıllık geçmişi olan kovboyların tarihi binlerce yıllık olan bizim geçmişimizle kıyas yapılamayacak derece de olmamasına rağmen nasıl oluyor da bu sığır çobanları    bizlere modern,medeniyet sahibi olarak lanse ediliyor?Evet bu ruhu bize kazandıranların bizim gönül hanemize girdikleri tek yer sığındıkları ve saklandıkları gizlendikleri tek alan eğitim formasyonu oluyor.Bunun başka izahı olamaz.

Bize kendimiz olmayı unutturan, kendi değerlerine düşman ettirilen ve batıyı bize şirin kurtarıcı diye gösteren işte bu çakma eğitim sistemidir. Bize asıl değil taklitçi ruhu kazandıran bizi köle onları bize efendi kılan bu eğitim anlayışını acilen terk etmek zorundayız. Bu ülkemizin de bekası için elzemdir.     Bu sistemde her kim yetişiyorsa bunların çoğunluğu kendi değerlerine düşman kılındı. Dışarıdaki düşmanın piyonu haline geldi. Vatana millete birçoğu ihanet etti. Hiç bir zaman yerli ve milli olmadılar.   Hep batının ağzıyla zurna çaldılar. Benim ülkemde ne başarılmışsa dudak büktüler. Bunların çoğuda bugün yurt dışında besleme alışkanlıklarını ve ülkemize yönelik düşmanlıklarını halen sürdürüyorlar.   

Düşünün Ülkemdeki üniversitelerin büyük bir kesimini Almanya’dan kaçan Yahudi bilim adamları kurmuş.1950 yılına kadar Ülkemin eğitiminde müfredatları Fransızlar hazırlamış.1950 yılından sonra Amerika’ya ülkemin eğitimi teslim edilmiş. Niye bizim ülkemizde Amerika’nın uğruna can aldığı ve ülkeleri kana buladığı demos logosu sürekli olarak her on yılda bir alarm vermiştir. Ülkemizde örfi idare anlayışından hiç vaz geçilmemiş ve haki renkliler sürekli sivil hayata etki edip sivil otoriteye karşı fikir ve harekette hep eylem de olmuşlardır.

Devletin milli istihbaratında Amerikan CİA örgütü içimize işlemiş, çünkü onlar tarafından organize edilen bir konuma gelmiş/getirilmiş. İstanbul’a hâkim tepelerden oluşan Boğaziçi elit kesimi de bu ülkenin ekmeğini balını kaymağını kimselere bırakmamış. Yönetim de söz sahibi değil bu ülkenin asıl sahibi gibi davranmışlar. Ticareti azınlıklar, sanatı masonlar, dönme ve sabatayistler Ermeniler, Peki bize neyi uygun görmüşler? Onu da Ankara Valisi Nevzat Tandoğan söylemiş. Ulan Öküz Anadolu’lu diye… “CHP’li vali Nevzat Tandoğan, Osman Yüksel Serdengeçti’ye bağırıyor:

“ULAN ÖKÜZ ANADOLULU…
BU ÜLKEYE KOMÜNİZM LAZIMSA
ONU DA BİZ GETİRİRİZ…”

Abdullah Nevzat Tandoğan. Gazeteci Ali Kemal’i İstanbul’dan kaçırıp İzmit’te öldüren 3 polisten biridir. 18 yıl Ankara Valisi olarak görev yaptı. Aynı zamanda CHP İl Başkanı ve Ankara Belediye Başkanı idi. CHP iktidarında bu işler böyleydi.

1944 yılında gözaltına alınarak huzuruna çıkarılan Osman Yüksel Serdengeçti’ye siyasetle ilgileniyor diye çok öfkelendi. Şöyle bağırdı: “Ulan öküz Anadolulu.. Senin milliyetçilikle, komünizm ile ne işin var? Milliyetçilik lâzımsa bunu biz yaparız. Komünizm gerekirse onu da biz getiririz. Sizin iki vazifeniz var: Birincisi, çiftçilik yapıp mahsul yetiştirmek. İkincisi, askere çağırdığımızda askere gelmek….”

Öyle ya, bunlar elit. Anaları bunları, ülkeyi yönetsin diye doğurmuş. Gerekir faşist olurlar. Gerekir komünist olurlar. Gerekir demokrat olurlar. Bir tek şey hariç. Müslüman olamazlar… Olmazlar…

Yaşar GÖREN

İmdi; sözüm odur ki;Bu kale son kale.Sağlam olmalı.iç ve dışta kavi olmalı.Kenetlenmeli.Milli bir bünyeye sahip olmalı.Kendi  gibi olmalı .Özü sözü kendi değerleriyle kucaklaşmalı.Bence reçete bu.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.