Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2448.2
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64452.97$

ABD ve BOB (5)

02 Eylül 2020, Çarşamba 07:51

İlluminati (Entrika Çemberi) isimli enteresan bir kitap yazan  Texe Mars, Yahudilerin ABD başkanları ve halkı üzerindeki etkilerini enteresan misallerle delilleri ile bera­ber açıklıyor ve bazı bölümlerde şöyle diyor: “Başkan Wilson 1917 yılında Lusitania gemisini içinde binlerce kişi ile batırtmış, ve bunu Alman denizatlılarının yaptığını söyleyerek savaşa bahane bulmuş, kamuoyunu bu şekilde kandırıp ikna etmiş ve savaşa müdahale etmiştir.”(1) 

7 Aralık 1941 de Japonların Pearl Habor’a saldıraca­ğını bildiği, Japonların şifreleri çözüldüğü halde başkan Roosevelt ve etrafındaki mason ve İlluminati elemanları bunu gizlediler ki, olay vuku bulsun ve savaşa girmek için yeterli bir sebep ortaya çıksın. Kamuoyu ikna edilsin ve Yahudiler kurtarılsın.(2) 

“Daha fazla savaş: 1964 yılının Ağustos ayında Baş­kan Lyndon B. Johnson, Kuzey Vietnam gemilerinin, Viet­nam kıyıları açıklarında ABD gemisini topa tuttuğunu id­dia etti. Kongre Başkan LBÖ’ye ve komünist düşmana karşı havadan ve karadan savaş açmak için sınırsız yetki verdi. Yıllar sonra Kuzey Vietnam’ın Amerikan yük gemi­sine hiç saldırmadığı ortaya çıktı. Bu olay trajik bir hile, uydurulmuş bir krizdi.” Savaşın çıkması, bol silah satıl­ması, silah fabrikalarının sahibi ve maliki olan Yahudiler bol para kazanması, İsrail devletinin kurulmasına bir adım daha yaklaşılması için, yine Yahudi etkisinin ağırlıkla ol­duğu FBI, CIA gibi güya güvenlik kuruluşları başkanları, başkanlarda ABD halkını kandırıyor ve Yahudi’nin sinsi plânları işliyor, karanlık emellere yaklaşılıyor ve binlerce masum ölüyor, yok oluyor.(3)

 Bu Yahudi oyunları neticesinde, yine bir Yahudi Pro­fesörün icat ettiği Atom bombası Japonya’nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atılmış, bir anda 200 bin insan ölmüş, 150 bir insan ağır yaralanmış ve gelmiş geçmiş dünyanın en büyük terör olayı Yahudi sayesinde gerçekleşmiştir. Üstelik Japonlar teslim olmaya karar vermiş olduklarını bildikleri halde(4) bu katliamı yaptırmışlardır. Şimdi bu hain Siyonistler aynı şeyi Ortadoğu’da yaptırmak istiyor­lar.

ABD elindeki Yahudi güdümlü her türlü gücü kulla­narak BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) ni gerçekleştirmeye çalışıyor. Yani Tevrat’taki Arz-ı Mev’ud’u İsrail devletine adım adım hazırlıyor. Bu arada bölge devletlerine de başta Türkiye olmak üzere roller dağıtıyor, görevler veriyor. Ama inşallah basiretli devlet adamlarımız sayesinde bu Siyonist emellere alet olmayız. Olduğumuz takdirde bunun Türkiye için intihar olacağını yine kendilerinden biri söy­lüyor.

CIA eski üst düzey yöneticilerinden Graham Fuller, Büyük Orta Doğu Projesi’nin bir felakete dönüştüğünü ve Türkiye’nin Orta Doğu’da Amerikan planlarına dâhil ol­mamasının kendi çıkarına daha çok hizmet edeceğini söy­ledi.

Orta Doğu’da Türkiye ile Amerikan çıkarlarının birbi­riyle uyuşmadığını söyleyen Fuller, Türkiye’nin Washington yörüngesinde olmayan bir siyaset izlemesi gerektiğini çünkü Amerikan planlarına dâhil olmasının idam fermanını imzalaması anlamına geleceğini söyledi.

BBC Türkçe’nin sorularını yanıtlayan Fuller, Tür­kiye’nin kendi Kürt sorunun rehini haline geldiğini ve böl­gesel bir güç olmak için Kürt sorununu çözmesi gerekti­ğini de vurguladı.(5)

 BOP projesi Kabbala’nın (Tevratın bir bölümü) Ya­hudilere gösterdiği hedeftir:

1-Bütün Yahudiler toplanıp Filistin (Kudüs’e)  yerleşecek.

2-Süleyman Mabedini inşa edecek­ler.(Bunun için Mescid-i Aksa’nın yı­kılması gerekir).

3-Fırat ve Nil arasındaki topraklara (Arz-ı Mev’ud)  sahip olunarak bu bölge merkezli ebedi dünya saltanatlarını (Bü­yük İsrail Devleti)  kurulacaktır.

Bugün bazıları tarafından Irak ve Afganistan’ın işgali basite indirilip dikkate alınmıyor. Hâlbuki Haçlı-Siyonist ittifak adım adım gayelerine ulaşıyorlar. Bugün bile birçok araba üreticisi gazla çalışan, suyla çalışan, elektrikle çalı­şan yani petrole bağımlılığı kaldırılan arabalar üretmekte­dirler. Bu demektir ki 8-10 sene sonra petrol problemi bi­tecek. Ama bugüne kadar hiçbir çalışmanın neticesinde su üretilememiştir. Dolayısıyla belki çeyrek yüzyıla varma­dan dünyanın en önemli maddesi su olacak. Dikkat edilirse uzayla uğraşan devletlerin orada ilk aradıklara madde su olmaktadır. ABD Irak’ı işgal edeceğinde illâ da bizim ku­zey bölgelerimiz üzerinde durdu. Hele ki aklıselim sa­hipleri buna müsaade etmediler. Yani müstevli devletler bugün bizim Fırat ve Dicle gibi Anadolu’dan Arabistan’a doğru akan su kaynaklarımıza ve yüz milyar dolarlar har­cayıp ortaya çıkardığımız GAP’a göz dikmiştir. Şimdiye kadar dünyada petrol için savaşlar yapılmıştır. 1. ve 2. dünya savaşlarında gerçek hedef petroldür. Onun için sa­vaşılmıştır. Ama bundan sonra savaşlar su için olacaktır.  

 

Dipnotlar:

1- Texe Marrs, a. g. e. s.108.

 2- Texe Marrs, a. g. e. s.110.

3- Texe Marrs, a. g. e. s.110.

4- Roger Garaudy,  a. g. e.  s.146.

5- Timeturk, 25 Kasım 2008. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.