Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63852.630$

ZEHRİN PANZEHRİ 5.NÖRON TEMİZLİĞİ

20 Ekim 2022, Perşembe 00:00

Bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak zayıf olmamıza kapı aralayan en önemli madde Nöron kirliliği. Peki nasıl temizlenir ki bu nöronlar? Şöyleki dengeli bir bakış açışı ve yargısız insan dünyanın en sağlıklı, tatmin ve mutlu kişidir. Beyni hafif olanın ruhu geniş olur.

Bizim enerjimizi düşüren, manyetik kalkanımızı eriten, dışardaki tüm olumsuz  enerjilere hedef olmamızı sağlayan şey nöronlarımızdaki çöp kayıtlar. Bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak zayıf olmamıza kapı aralayan en önemli madde NÖRON SAĞLIĞI, bu yazı serisinde ki en önemli maddedir aslında.

Önce nöron nasıl kirlenir? Bir kaçına göz atalım;

-Kim ne yapmış ne etmiş, ne giymiş ne yemiş diye bakıp kendini kıyaslamak ve  aşağıda görmek

-“Benim hakkımda ne düşünürler el alem ne der” diye başkalarının aynalarından kendine bakmak ve tasalanmak

-Allah’ın yarattığı sistemde kendini çok yukardan görerek, kısacası kibirle başkalarını sürekli eleştirip yargılamak

- Hakikat yasalarını bilmemek,  yaşanan her şeyin hayra hizmet ettiğini görmeden kendini ağır eleştirmek ve cezalandırmak

- Zaman, yaş, ortam ve bilinç katmanlarını görmeden kendini kendinle yarıştırmak

-Her ne olursa olsun hayat gelişimi destekler ve gelişime direnip olduğun yerde saymak. Nöronlarını gelişime kapatmak, hem beyin hem bilinç hasarının en büyük sebebidir.

-Ve de seni geliştirmek için varolan, seni hayat amacına götürmek için kurgulanan ama senin adını travma koyduğun; anı ve olayların hakikatini görmeden kurban bilincinde yaşamak

 

Bunlar nöronlarının içine yerleşen toksinlerdir; gelişimin, sağlıklı olmanın, mutlu ve verimli olmanın en büyük engelidir. Aynı zamanda bizi savunmasız ve  manyetik alanın zehrine de açık hale getirir. Frekanslarımızın yüksek olmasının kuvveti, nöronlarımızın kuvveti ile doğru orantılıdır.

Peki Bu nöronlar nasıl temizlenir, dengeli bir bilinçte kalarak, episodik anıları temizleyerek, duygusal yüklerden özgürleşerek, hayat amacın ve ne için yaratıldığını net bir şekilde görerek ve tabiki; her gün amacına şevkle sarılabilecek yeni, berrak, temiz nöron ağları örerek.  Bunların hepsini yaparken sana destek olacak doğru rehber ve mentörden destek almalısın. Sana yol gösteren ustan olmadan sadece benliğini değil zamanını ve paranı da kaybedersin. Kısaca kendine ve nötronlarına yatırım yapmak bu yüzyılın zorunluluğu.

 

http://eminebaransifamerkezi.com/

https://www.selcukikolonya.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.