Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63707.857$

 ZEHRİN PANZEHRİ 1. MANYETİK ALANINIZI GÜÇLENDİRİN

18 Ağustos 2022, Perşembe 01:00

Manyetik alanı güçlü olan kişiler kolay kolay hiçbir etkiye maruz kalmaz. Dahası karşı tarafı etkileme gücüne sahiptirler. Bir güneş gibi çekim gücü oluştururur, kendine zararı dokunacak enerjileri de yok ederler. İşte bizim enerjimizi güçlendirecek teknikleri içeren tıp alanına, kendisine geleceğin tıbbı da diyebiliriz Enerji Tıbbı diyoruz. Adını her ne kadar New Age akım olarak tanımlasakta  kendisi kadim tekniklerin göbeğinden gelmektedir. Alimlerin ve ilim sahiplerimin vakıf olduğu bir alandır.


Herşeyin frekans olduğu bir frekans denizinde yüzdüğümüz madde dünyada insanın bütünlüğünü oluşturan sistemler aslında birbiriyle dans eden enerji boyutlarıdır. Ve insan bedeninde her hücre kendi zikrinde yaydığı bir frekansla insanın enerji bedenini oluşturur. 

Teknolojik devrimlerle dünyamız  radyo frekans, sinyal ve elektirik akım istilasında. Elektromanyetik dalgaların neticesinde oluşan manyetik kirlilik beyindeki alıcıları bozduğu gibi  insandaki hücrelerin ritmini yani manevi değerlerimize göre zikrini bozar.Zikri bozulan hücre kendini hızla bedenden atmak için toksik alanda yerini alır. Dolayısı ile toksik ve enerji blokajı olan bir beden de baş suçlu her zaman gıdalar olmayabiliyor. Bu bilgide kulağında bi yerlerde kalsın.

İnsan bedenini sanki atmosferi gibi saran ve hava yastığı görevi  yapan aura, enerji istasyonları olan çakralar, enerjiyi karayolları gibi taşıyan meridyenler ve sistemlerin bütünlüğünü korunması manyetik alanını  güçlendirecektir. İşte günden güne enerjini parlatacak ve seni bomba gibi yapacak enerji tıbbı  egzersizlerine  günlük 2-3 dakikalık zaman ayırarak,  bedenine  zırh giydirmiş ve manyetik alan kirliliğine karşı panzehir geliştirmiş olursun. Seni saran atmosferin zayıfsa gelen frekanslar dengeni ve düşünce biçimini olumsu etkiler. 

Bununla  ilgili tabiki  teknolojiden  faydalanabilir ve  youtube kanalımda ENERJİ  GÜÇLENDİRME videolarımdan destek alabilirsin. Güçlü aura, akışta bir enerji,  manyetik kuvvet seçimlerini kaliteli ve eğlenceli kılacaktır. Evrende herşey dualite gereği fayda ve zararı eşit olarak içinde barındırır buna teknolojide dahil. Teknolojiyi faydalı kullanmak dileği ile.

https://www.selcukikolonya.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.