Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63852.630$

ZEHRİN PANZEHİRİ 4 NEFES

10 Eylül 2022, Cumartesi 00:31

Nefesine kuvvet. Allah’ın  bahşettiği en büyük şifa kaynağı olan nefesin kıymetini tam olarak anlayabilmiş olsaydık ne gam, ne keder, ne hastalık nede manyetik alanımızda kir kalırdı. Nefes aldığımızda dünyayı içimize alır nefes verdiğimizde ise biz dünyanın içine girer ve muhteşem bir akışla ilerleriz.

Düşünce yapımızdan dolayı nefesimizi sabote ederiz çoğunlukla.  Alma verme akışımızı bilincimizde bozduğumuzda bu anında nefesimize yansır. Nefesi duraklatabilir, alma kapasitemizi azaltabilir, yada panik bir  şekilde kaotik hale çevirebiliriz. Her şekilde bilmelisin ki bilincindeki kaos nefese anında yansır. Oda bi süre sonra hastalıklara, sistemden enerjisel boyutta beslenememeye, auramızın zayıflaması ve manyetik kirliliğe karşı siper oluşturamamaya zemin hazırlar.

Güçlü sağlam dengeli ve akışında nefes, anında frekansımızı yukarıya taşır. Oksijen yakıcı bir gazdır. Bedende de içerideki düşük frekanslı oluşumları yakarak yakıt oluşturur ve bizim ışığımızı parlatır. Bol oksijenlenen beden içeride de  dışarda da enerjik ve sağlam bir alan oluşturur. Manyetik alanımızı güçlendirmek ve dışardan gelen diğer manyetik kirlere karşı kalkan oluşturmanın en kolay, maliyetsiz, pratik şekli; günlük sabah akşam rutin bir şekilde,  derin bağlantılı şükür nefesleri uygulamak.

Manyetik alanını güçlendiren nefes uygulaması için öncelikle rahat bir alana omurgan dik bir şekilde otur. Bir elin göbeğinin hemen altında bir elin göğsünün üzerinde olsun. Ağzından  derin bir nefes al, aldığın nefesi önce göbeğine gönder,  elinin yukarı kalktığını farket sonra ara vermeden  göğsün altındaki elinin  altına  doğru gitticiğini  hisset  ve içinde tuttuğun negatif düşünceler, korku , kaygı vs ne varsa nefesinle dışarı boşalttığını hayal ederek, yine ağzından hayyyy diyerek  nefesi boşalt. Hiç ara vermeden 30 saniye ile 1 dakika  arası bu nefesi uygulaman anında enerji bedenini  onarıp zırh oluşturacaktır.

Küçük bir uyarı bu nefes uygulamasında baş dönmesi, bedende küçük seyrime veya uyuşmalar hissetmen olası, her şeyin yolunda olduğunu bil ve merak etme, birkaç dakika sonrasında etkiler geçecektir. Gün boyu parlak  bir zihin, enerji dolu bir bedenle, neşeli  ve şükür dolu olmanın hazzını yaşayacaksın.  Şifa olsun.

 

http://eminebaransifamerkezi.com/

 

https://www.selcukikolonya.com/

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.