Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63688.203$

ZEHRİN PANZEHİRİ 2.HACAMAT

27 Ağustos 2022, Cumartesi 00:55

Gözümüzün nuru kadim tıbbımızın en hakikatli tedavi metodu olan hacamatın faydaları, mucize ve işleyişi kitaplara sığmayan bir konu, önümüzdeki yazılarda kendilerine bolca vakit ayırmak niyetim. Ama bu gün faydalarından sadece birisi olan manyetik alan kirliliğine karşı nasıl panzehir olduğundan bahsedeceğim.

 

Hammaddesi toprak olan bedenimiz, dünya ile benzer bir form ve uyumlu bir frekanstadır. Annenin kalp ritmi bebek için nasıl güvenli limansa,  insan için de dünyanın ritim ve frekansı aynı güvenli liman hissini verir. Ve dünya mevsimsel döngülerle ritim değiştirdikçe bütünün parçası olan insanda dünya ile ritim değiştirir.

 

Şayet  aşırı toksin altında, manyetik kirlilik enerji bedenini  hırpalanmışsa fizik ve zihin bedeninde  bundan nasibini alır. Ve dünyanın ritmine uyumlanmakta zorlanır.  Kendini terkedilmiş bir yavru gibi çaresiz, kimsesiz, yalnız hissedebilirsin. Özellikle  Mevsim geçişlerinde patlak veren depresyon 

ve ilaç kullanım oranın artması da bu sebeptendir; dünyanın kalbiyle bağlantıya geçememek.

 

Can paremiz Peygamber efendimizin  sünneti olan; kendisininde yaptırdığı  hacamat, hiçte öyle yabana atılacak bir uygulama olamaz, değil mi? Çünkü hacamat anında kılcal damarlarda  toplanmış çöpleri alır ve sizi ritminize geri döndürür. Bununla birlikte hacamatın uygulandığı noktalar enerji akış yollarının kavşaklarıdır. Biranda enerji bedeninizdeki enkazları kaldırır, akışı arttırır ve biyoritminizi pürüzsüzleştirir.

 

Özellikle baş bölgesine yapılan hacamatla, epifiz ve hipofiz bezini iyi kullanan, bedenin  kontrolü ele almış bir kaptan olursun.Algın açılır, odak ve konsantrasyonun artar. Manyetik alanın yan etkilerini püskürtüp dünyanın gerçek  ritmini yakalarsın.  İşin ehline yaptırdığın hacamat uygulaması ile manyetik kirliliğe bariyer örmüş olup enerjini parlatabilirsin.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.