Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63827.657$

YAHUDİLİĞİN İNANÇ TEMELLERİ (2)

05 Mart 2019, Salı 08:39

Siyonistlerin insanlığa nasıl baktıklarını, nasıl duygu­suz ve acımasız olduklarını, nasıl zerre kadar insaf ve mer­hamete sahip olmadıklarını, kendilerinden başka bütün kavimlerin düşmanı olduklarını, diğer insanları bir hayvan yerine bile koymadıklarını, kimseyi dinlemediklerini, bü­tün insanlara köle gözüyle baktıklarını, Dünya Yahudi İmparatorluğu kurma amacında olduklarını, bunun için günümüzde üçüncü dünya savaşının temellerini atmakla meşgul bulunduklarını, fanatizmin ve radikalizmin zirve­sinde olduklarını ve dünyanın baş belası olduklarını anla­yabilmek için her gün sallana sallana okudukları muharref Tevrat’tan ve onun fıkıh kitabı mesabesinde olan Talmut’tan bazı bölümleri okumak yeterlidir: 

“Sana kulluk etmeyen ülke ve millet yok olacak ve o  milletler tamamen ha­rap olacak. "(1)

"Tanrı Yahova’nın sana teslim ettiği bütün kavimleri  bitireceksin. Gözün onlara acımayacak."(2)  

“Onların (Yahudi’den başkasının) her şeylerini tamamen yok et ve onlara acıma. Erkekten kadına, çocuktan, em­zikte olan bebeğe, öküzden koyuna ve deveden eşeğe kadar hepsini öldür”(3)

“Et yiyin ve kan için. Yiğitlerin etini yiyecek, dünya beylerinin kanını, koçların, kuzuların ve boğaların kanını  içeceksiniz. Hepsi Başa’nın semiz hay­vanlarıdır. Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz.”(4)

 “Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü  için onları hazırla.”(5) 

“Yahudiler kendilerine hasım olan milletleri yiyecek, onların kemiklerini kıracak(6) ve okları ile onları delecek­lerdir. .”(7) 

“Allah onları senin emrine verdiği zaman bütün erkeklerini kılıçtan geçi­receksin. Kadınları, çocukları, hayvan­ları, malları ve şehirleri olan her şeyi kendin için yağmalayacaksın. Al­lah'ın sana verdiği düşmanların malını yiyeceksin ve senden olmayan bütün şe­hirlere böyle yapacaksın. Allah'ın mi­ras olarak sana verdiği bu kavimlerin şehirlerinde nefes alan kimseyi sağ bı­rakmayacaksın ve Rabbin sana emrettiği gibi onları tamamen yok edeceksin”(8)

Dolayısıyla bugün eldeki Tevrat, insanlar tarafından ya­zılmış, Yahudi haham ve fanatikleri tarafından, içine hiçbir kutsal kitapta bulunması mümkün olma­yan, terör ve tedhişi emreden, ırkçılığı ilâhî emir ola­rak lanse eden bir­çok fikirler sokulmuştur. Birkaç misal:

Tekvin bölümünde de Hz. Lut’u kızları ile beraber dağa çıkarır. Kızlar orada erkek bulamayınca, nesillerini de­vam ettirebilmek için, babalarını sarhoş edip, onunla yat­tıkla­rını söyler.(9)

En müstehcen romanlarda bile, bu kadar âdi ve bayağı fi­kirler bulunmaz. Bunun neresine mukaddes kitap diyebili­riz. Bu kitabın talimleri ile yetişen bir milletten insanlık ne bekle­yebilir?

Güya bu İlâhî! Öğretilerle yetişen bir Siyonist’ten mer­hamet beklemek her halde abesle iştigalden başka bir şey olmaz. Nitekim öyle oluyor ve Yahudilerin azgınları olan Siyonistler, bugün dünya tarihinin hiçbir döneminde uy­gulanmayan ve icra edilme­yen bir zulüm ve katliam yap­makta, eşikteki yavruları, beşikteki bebeleri, kadın-erkek, genç-ihtiyar demeden hem de dünya medyasının gözleri önünde sadistçe öldürmekte­dir. Anaların gözleri önünde onların ciğerpare yavrularını katletmektedir. Bu­nunla da hızını alamıyor ağaçları ve ekili alanları tahrip ediyor, ev­leri yuvaları dağıtıyor, suç­ları sadece ve sadece Filistinlile­rin malı olmak olan hay­vanları kurşun yağmu­runa tutuyor, hiçbir şey bitmesin diye Filistinlilerin top­raklarını zehirliyor…

Mehmet Akif Merhumun yıllar önce tarif ve teşhis et­tiği tek dişi kalmış canavar medeniyetinin mensupları da bu olanları rahat koltuk ve yataklarında seyrediyor. Karaya vuran birkaç balina için seferber olanlar, ihtiyar kurtların gözüne katarak ameliyatı yapanlar, bacağı kırılıp sürüden geride kalan leylekleri uçakla sürüye yetiştirenler, bir ka­rabatak kuşunun petrole bulaşıp eziyet çekmesini günlerce TV’lerde gösterip Irak’a saldırma sebebi yapanlar, Tür­kiye’de bazı hayvanat Bahçelerinde hayvanlara dünya standartlarında iyi bakılmıyor diye feryad-ü figan edenler bu olaylar karşısında hissiz, sessiz kalıyor ve leş kesili­yorlar. Film seyrederken ağlayan bizdeki enteller de, film değil bu gerçek katliamlar karşısında, Batı aldırmıyor biz bir şey dersek çağdaşlık kariyerimize leke olur diye ses çıkarmıyorlar.

Dipnotlar:

1- Tevrat, Işaya, bab 60, cümle 12.

2- Tevrat, Tesniye, bab 7, cümle 16.

3- 1. Samuel, Bab 15, ayet 3.

4- Hezekiel, Bab 39, ayet 18-20.

5- Yeremya, Bab 12, ayet 3.

6- Bu emri yerine getirmek için, medyaya da intikal ediyor, yakaladıkları bazı Filistinlilerin kollarını ve bacaklarını taşlarla vura vura kırıyorlar.

7- Sayılar, Bab 24, ayet 8.

8- Tesniye, Bab 20, ayet 10-17.

9- Tekvin, bölüm 19, bab 30- 36 .

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.