Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63850.246$

Sen ne büyüksün Türkiye’m!

13 Mart 2021, Cumartesi 08:55

Dört bir yanın düşmanlarla sarılmış. Fırsat buldukları anda tepene çökecekler gibi duruyorlar. Aç kurt gibiler, ne zaman ne yapacakları belli bile değil. Her biri arı gibi çalışıyor. Sadece dört bir yanımız mı hayır, dünya da birçok ülke saldırmak için fırsat kolluyor.

Öylesine büyük bir ülkesin ki, Türkiye’m sadece dış düşmanlardan değil, içindeki düşmanlarda saldırmak için elinden geleni yapıyor. Bir tanesi denedi, başaramadı ve şimdi başta ülke de sığıntı gibi yaşamaya çalışıyor.  Ölmek üzere zaten, ölünce de varisleri birbirlerini yiyecekler mal, ganimet bölüşmek için.

Dış mihrakları anlarım. Büyümemizi istemezler, kalkınmamızı istemezler fakat içimizdeki düşmanlar ne olacak? Ne yapmaya çalışıyorlar. Ülke kötü duruma gitsin insanlar aç susuz kalsın, sürünsün mü istiyorlar. Evet aynen öyle sürünsün istiyorlar. Adamların zaten ülke sevdası olsa Erdoğan gitsin diye düşünmezler. Ülke sevdası olanlar ülkenin geleceğini planlayarak insanlara anlatır ve onları etkilemenin yöntemlerini ararlar.

Bunlar öyle değil. Bunlar Erdoğan gitsen kim gelirse gelsin düşüncesindeler. Yani bir insan sayısız seçim kaybeder de halen partinin başında durmaya çalışıyorsa buradan anlamak yeter. Koskoca CHP’de Kılıçdaroğlu’ndan daha akıllı kimse yok mu?

Var. Hepsi Kılıçdaroğlu’ndan daha akıllı. Fakat hiç biri bunu yıkmak için uğraşmıyor. Yani Kılıçdaroğlu’nun bu kadar yanlışına dur diyecek bir parti içi yok. Çok mutluyum. İyi ki, Kılıçdaroğlu var. Yoksa Allah muhafaza iktidar olurlar. Kılıçdaroğlu, CHP’nin başında durduğu sürece iktidar olamayacaklarını bildiğim için içim rahat.

Gelelim İYİ Parti’ye. Meral Akşener çok iyi siyasetçi. Birçok milliyetçiyim diyen milliyetçiden daha güçlü bir milliyetçi. Fakat onun zaafı da koltuğu. Koltuğu kaybetmemek için, Meclisi kaybetmemek için birileri tarafından kullanılıyor.

İmamoğlu tarafından, CHP tarafından hatta ismini yazmamak için yemin ettiğim terör sevicileri tarafından kullanılıyor. Grup toplantılarındaki konuşmaları, halkın arasına indiğinde ikna edici konuşmaları hep artı puan kazandırıyor fakat, o terör sevicileri ile isminin birada anılmasından rahatsız olduğunu açıklamaması tepkilere neden oluyor.

Oysa Akşener, AK Parti ve MHP’nin içinde olduğu ittifaka katılsa, inanın daha çok oy alır ve MHP’nin önüne geçer. Çünkü MHP’de de Bahçeli problemi var. Birçoğu seviyor gibi görünse de gitsin artık diyenler var. Siyaset zor iştir derler de inanmazdım. Hakikaten izlerken, okurken bile yoruluyor insan.

Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu ihtiyacı da Milliyetçi Muhafazakar gruplar, partiler sağlayabilir. İyi Parti, MHP ve AK Parti, güçlü bir gelecek Türkiye’si için bir araya gelin ve bölücüleri bitirip ülkenin bekasına sahip çıkın.

Her zaman iddia ettiğim gibi. Birkez daha söylüyorum. İyi Parti Cumhur İttifakı da katılacak. Bundan adım kadar eminim. Fakat bu katılımın hızlanması gerekir.

Sağlıkla kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.