Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63165.971$

RUHUN SEÇİM YASASI

04 Mayıs 2023, Perşembe 00:05

Modern zamanın dervişleri için, hakikat yasalarında ikinci önemli madde seçebilme gücüdür.Seçebilme özgürlüğü kutsal bir güçtür. Duygusal tetiklenmelerle yapılan seçimler aslında özgür iradeyi devre dışı bırakır ve gerçek seçimler olmayabilir. Birinden korkarak bir ilişkiyi sürdürmek seçim değildir, yada terfi alırım ümidi ile iş yerinde mobinge katlanmak bir seçim değildir.

Ya beni terk ederse diye karşı tarafın beklentilerine sürekli evet demek özgür ruhun iradesine aykırıdır, tam olarak söylemek istediğim ilişkini bitirmen ya da işinden ayrılman değil, seçim yasasını ve seçim gücünü anlamandır. Korku, kaygı, beklenti içinde olmaksızın, istediği zaman son verebilecek içsel gücüne ulaşıp, işte tam bu noktada  seçebilmek gerçek seçim yasasını işletir ve seçebilmenin özgürlüğü ruhun özgürlüğüdür.

Özgür irade ile seçmek; adı üstünde hiçbir duyguya boyun eğmeden, ademoğlu olmanın en derinindeki hazineye kavuşarak, gerçekten özgür bir ruhla seçim yapabilme kudretidir. O işi bırakabilecek gücün vardır ama işe devam etmeyi seçmek yada bırakmayı seçmek, hiçbir negatif duygunun seni ele geçirmesine izin vermeden. İşte o noktada gerçek seçim yasasını kullanmış, kutsanmış ve durdurulamaz olursun.

Seçim gücüne sahip çıkan insan geçmiş şimdi ve geleceğini şekillendiren insandır. Hepimiz seçtiğimiz hayatı seçtiğimiz sekilde deneyimliyoruz. Yaşam bilincimizin yansıması biz farkındalıklı olarak veya olmayarak, kendi değerlerimiz doğrultusunda seçimlerle hayatımızı deneyimliyoruz. Korkmayı seçen korkuyu, sevgiyi seçen sevmeyi, şükrü seçen bolluğu deneyimler. En önemlisi de hayat etki tepki üzerine kuruludur ve tepkilerini seçerek vermek işte muazzam sır buradadır.

 Şunu da unutma! Neyi seçersen seç hepsi sana seni yaşaman için ruhani bir ışık olacak ve kendini gerçekleştirmene hizmet edecektir. Her seçim kıymetli ve değerli ve her seçim bir vazgeçişi otomatik olarak beraberinde getirecektir. ‘’Yaşamından sen sorumlusun’’ Hayatından tamamen yüzde yüz senin sorumlu olduğunu bilmek nasıl bir his bıraktı üzerinde? Kadercilikten sıyrılıp gücünü eline almana ışık tutuyor mu?

En önemli bilgi ise seçim yasası sözlerimizle değil davranışlarımızla işler. Davranış özden gelir. Titreşimden, yaydığın frekanstan yansır. Herkes ama herkes istisnasız bilinçaltının bilgeliği ile yönlendirir hayatını. Orada yaratılış kod, misyon ve amaçların gömülüdür. Derinindeki hazineyi yargılama yapmadan deşer ve en yüksek değerlerini anlayabilirsen seçim yasası yüzde yüz devereye girecektir. Orda seçimden bile söz etmek mantıksız olacaktır.

Sen kaderin, kaderin sen olacak ve bir şeyi seçiyorum demek anlamsızlaşacak. ‘’O’’ olmaya geldiğin şey olduğu için seçmek zorunda kalmayacaksın ve seçiyorum dediğin her şey anında gerçek olacak.

Kaderinle hizalanacak ve parazit seçimler devre dışı kalacağı için berrak, hızlı, net bereketli ve coşkun bir şekilde hayatın ilerleyecektir. Hayat yanılmaz ve her zaman eylemlerini dikkate alır. Gerçek seçimler ise davranışımıza yansıyanlardır.

https://www.selcukikolonya.com/

http://www.eminebaransifamerkezi.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.