Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63552.290$

MODERN ZAMANIN DERVİŞLERİNE

18 Mart 2023, Cumartesi 00:20

Hayatta yaratılan her şey sebep sonuç ilişkisi içinde bir takım kural kaide ve ölçüleri içerir.Fiziğin, kimyanın matematiğin, hukukun nasıl kuralları varsa mana aleminin, ruhun da kuralları vardır.

 

Kimse için mutluluk, huzur, refah, sağlık öyle  hop diye kucağına bırakılmaz. Hayatın her sahasında tatmin için insanın içsel ve dışsal eylemlerinde bir takım kuralları bilmesi ve uyması  gereklidir. Ben hayatı hiç bir şeye karışmadan ölü numarası yaparak devam edeyim diyorsan onun bedeli daha da ağırdır. O zaman sen yaşamamış biri oluyorsun ve gelişim de olmuyor. Gelişerek tatmin günümüz modern dervişlerinin birinci vazifesidir.

 

Özümüzle kalıcı, sağlam, tatmin bir bağ kurmak için 12 temel bilgelik kuralını aktaracağım bu yazı serisi ile;  varlığımıza kodlanmış ruhun yasalarını anlatacağım. Günümüzün modern dervişlerine ışık tutacak bu seriyi yazmak için içsel motivasyonumun tamamlanmasını uzun bi vakit bekledim. Gökyüzü enerjileri desteklediği anda bu aktarım gerçekleşmesi için sandıktan çıktılar.Balık burcunda oluşan kavuşum enerjisi ile bu ruhani bilgileri aktarımına dair  motivasyon sağlandı.

 

Kendi iç dünyasıyla uyum sağlayan bir kişi dışarısıyla da anında uyumlu hale gelir. En büyük savaş insanın kendi ile olandır. Zaten dışarda bir şey yok! Olan her şey içerdedir. Bu 12 yasayı aktaracağım yazı serisiyle, kendimizle derin anlaşır bağ kurmamıza hizmet etmeyi amaçlıyorum. Ruhun düzen ve yasalarının farkına vardığımız an ister metropolde, ister köyde aslında hakikatin yasalarının her yerde aynı işlediğini, değişmediklerini ve iltimas içermediklerini göreceksin. Mutlu başarılı keyifli bir hayat için, modern zamanın dervişlerinin ihtiyacı olan şey varoluşunun gizemini çözmek. O zaman diğer yazılarda görüşmek dileğiyle.

 

https://www.selcukikolonya.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.