Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63290.548$

MANYETİK KİRLİLİK ZEHİRDİR PANZEHİRLERİ NELER?

11 Ağustos 2022, Perşembe 00:01

Teknolojik devrim mükemmel ilerliyor diğer  taraftan ise beynimiz ve algımız sürekli tetikte ve uyaran etkisinde. İnsan bilinci hiç bu kadar saldırı altında kalmamıştı.

O öyle bir dönemden geçiyoruz ki gün içinde adımızı, kimliğimizi, gerçekliğimizi defalarca unutup sürekli elimizdeki telefondan uyarılarak zihin deformasyona ve aslında enerji bedeni deformasyonuna uğruyoruz.

Beyin mükemmel bir donanımla yaratıldı saliseler içinde bir çok bilgiyi alıp harmanlayıp depoluyor hatırlayabildiğimiz bilinçüstü hatırlayamadığımız ise bilinçaltına kodlamalarla  kaydediliyor. Ama sık uyarılara maruz kalan ve milyonlarca frekansa  dekoder görevi yapan beyin hep tetiklenmekten kendini bir kaos ve savaşın içinde bulup, enerji parçalanmasına ve konsantrasyon problemlerine sebep oluyor. 

Sadece bu kadarıda değil; manyetik alan kirliliği ile hücrelerin titreşimleri bozulduğu için bu kirlilikle savaşmakta zorlanan insan bedeni, ağrılar, zihinsel ve ruhsal sancılar, otoimmün rahatsızlıklar ve kanserde başta olmak üzere birçok hastalığa da açık hale geliyor.

2012 de bir yılda maruz kaldığımız uyarana günümüzde neredeyse bir kaç saate maruz kalıyoruz.Sinyaller, elektromanyetik dalgalar,  radyasyon; manyetik kirlilik oluştururken bir yandan beynimizdeki işletim  sistemimiz harıl harıl nasıl çalışıyor? Sen düşün artık. Beynin soğuyup dinlenemedikçe; odak ve konsantrasyonunu olumsuz etkiliyor.

Tabiki çözüm olarak bırak telefonu demek kitabı bir bilgi olacak. Eminim ki bu yazıya telefonundan ulaşıyorsundur. Kutupluluk yasası gereği (bi ara buna da  değineceğim) teknoloji büyük bir zehir, diğer yandan büyükte bir nimet, kabul edelim. Bi sonraki yazıları sıkı takip et!!! Zehrin panzehri olarak harika çözüm önerileri sunacağım sana . Görüşmek dileği ile…

 

https://www.selcukikolonya.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.