Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63307.599$

KUTSANMIŞ KADER

08 Aralık 2022, Perşembe 00:00

Potansiyellerini öğrenmek, farketmediğin özelliklerini keşfetmek, üzerini örttüğün eşsizliklerini bulmak, misyon ve amacınla bağlantı kurmak ve yaşamının her alanında tam bir tatminle ilerlemek istermisin? Cevabın evet ise gerçek kaderini yaşamak istiyorsun demektir. Diğer türlüsü kaderin alt ihtimallerini yaşamaktır.Gerçek kader kutsanmış olandır.İlahi ve ruhsal bir ırmağın içinde yüzmek gibidir.

 

Allah kuluna zulüm etmez. Alt ihtimallerde yaşadığımız kader olasılıklarının gerçek kaderle ilgisi yoktur. Bilinç genişledikçe insanoğlu hakiki kaderini yaşama yoluna girer. Hayatında gördüğün ve hissettiğin eksikler; yolundan yani gerçek kaderden uzaklaştığını anlatır.

 

Gerçek kaderle bağlantıda olmak, cenneti yaşamak ve  kendini yüzde yüz gerçekleştirmekle mümkün.Bu senin için tasarlanmış hakiki kaderini yaşayabildiğin bir gerçekliği içerir. Gerçeklik dedim, çünkü gerçekliğini kabul ettiğin realist bir şekilde kendini kucakladığın her an muhteşem kaderine ilerlediğin basamakları oluşturur.Her basamak kendine şartlandırdığın senle ilgisi olmayan ihtimallerini elemek demektir.

 

Yaşam olasılıklarının içinde, yaptığın seçimlerin altındaki, duygu ve düşünce kalıplarını çözmek, sana hizmet etmeyen koşullarından sıyrılmak, hayatın bütün olduğu görmek ve gerçek kaderinle bir olmak harika olmaz mıydı? Kolaylıkla yolunda akan, bolluk ve bereket dolu bir hayat düşüncesi nasıl hissettirir?Hakiki kaderinle buluşmanın dayanılmaz hafifliği ve tatminini duymak ister miydin?

 

 

Kaderin kayıtları bilinçtedir dostlar. Hepimiz varlık dünyasındayız, yokluğu yaratanın zihnin olduğunu, seni sen yapan yaşam örgüsünü sürekli içerde senin ördüğünü farketmemek ne büyük kayıp değil mi? Gelişen ve değişen dünya realitesinde en büyük yatırım nedir desem; teknoloji, enerji, gıda, vs diyebilirsin.

 

Ama ben daha büyük bir sır vereceğim. Bu yüzyılda gelişen sinir bilimi, nöronlar, uzay bilimleri, insan beyni, enerji, ekonomi, mindfullnes ve astroloji alanlarını baz alarak söylüyorum en büyük yatırım BİLİNCE olmalıdır.Kaderine yatırım en büyük yatırımdır. Bilimde kanıtlamıştır ki, nöron ağlarına (düşünce kalıplarına) yatırım yapmadan ilerlemen imkansız.Hakiki senle, kaderinle buluşma ihtimalin ise sıfır. Bu sebeple bilinç yatırımı en karlı yatırımdır.

 

Bu arada küçük bir not kişisel gelişim adında sana empoze edilen ama senin gerçek benliğinle, yaratılıştaki saflığınla ters düşen bir sürü metod ve şartlanmalar para, vakit, emek, kişilik kaybıdır. Bilinç en mahrem alan ve bu alanı çöple doldurmak akıl işi değildir. Bi sonraki yazıya kadar bunu da bir düşün derim. Görüşmek dileği ile.

 

http://eminebaransifamerkezi.com/

 

https://www.selcukikolonya.com/

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.