Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63290.548$

GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN AYRILMA

05 Kasım 2022, Cumartesi 00:11

Odaklandığın ve gözünün önünde tuttuğun şeyler hayatında katlanarak büyür ve çoğalır.Bu kadar önemli bir oluş   yasasını  ne yönde kullanmak istersin?

Özünde olduğun ve hep hayalini kurduğun,  gerçekleşmesi için bu dünyaya geldiğin daha yüksek versiyonun için mi ? Yoksa aynı çemberin içinde dönme dolaba binmiş hayalkırıklarını büyütmek için mi?

Hayallerimizi ve hedeflerimizi  bir çocuk yetiştirir  gibi büyütür ve sürekli gözümüzde canlandırırsak eninde sonunda gerçekleştirebiliriz.Her değişim gelişim önce Düş’ üne düşer, orda büyür filizlenir sonra da  önüne. Zihninde varolmayan hiç bir şey hayatında varolamaz. Bütün yaşanmışlıklar önce mana boyutunda yani senin hayal dünyada varolur.

Çünkü Allah nasibinde olmayan hiç bir şeyi aklının ucuna getirmez. Aklına gelen olasılıkların  yaşamaya muktedirsin  olumlu manada da olumsuz manada da.

Peki seni hayallerinin gerçek olduğu diyara götüren trenin vagonları nelerden oluşuyor dersen hayal gözünde önce onu canlı tutmalısın. Görmeli inanmalı hissetmeli, nöronlarını çalıştırarak yazmalı ve en kuvvetlisin den bir eylem ve gerçekleştirme  planı oluşturmalısın.

 Ve bu eylem planını hergün küçük büyük demeden bir çentik atmalısın.

Yürüdüğün ve yürüyeceğin yolu akıl, kalp, beden, kâğıt ve kalem denklemine oturtursan dağlar düz olur, trende rotadan sapmadan istasyona ulaşır.En önemli madde ise hayalini gözünün önünde tut arkaya attığın hiç olur, önüne koyduğun rehber.

İşte bu yüzden sana seni evrenin sembolleri ile anlatacak kuvvetli bir aynayla bakman ve kaliteli bir danışmanlıkla ilerlemen çok çok önemli. Çünkü hayatta alanında başarılı olmuş her birey aklını gönlünü ruhunu ve hayalini besleyen üstatlarıyla ilerler.

http://eminebaransifamerkezi.com/

https://www.selcukikolonya.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.