Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63694.158$

GÖBEK RİTMİN

30 Nisan 2022, Cumartesi 06:43

Bahar geldi havalar ısındı dünyanın ritmide havasıda değişti. Yaratılışı toprak, hammaddesi dünya olan insan,sistemdeki değişimlerden anında etkilenir.Mevsim değişimleri ve özellikle baharlarda dünya RİTİM değiştirir.Bizimde farkında olalım yada olmayalım titreşimimiz değişir.

 

Bu değişimin sinyal alıcısı  ise GÖBEK çevremizdir. Enerji tıbbındaki karşılığı ikinci çakra ve göbek deliğimizin üzerindeki 15 cm yarıçapındaki dairedir. Eski kaynaklar da bu alan, yaşam enerjisisini barındıran,  dünyadan tıpkı göbek kordonu misali beslendiğimiz alandır. Ve  Dünyanın frekansına bağlandığımız noktadır. Bizlerin , üretme, üreme, yaratım, aitlik, neşe ve yaşam enerjisini alıp dağıtan bir motor görevini üslenir. Buraya kadar işlevini anladık, peki işlevselliğinin azaldığı, zorlandığı BAHAR depresyonunun kaynağı olma sebebi nasıl oluyor? Hemen cevap veriyorum. Gelen sinyale uyumlanamaması ile. Toksik bir beden ritme uymakta zorlanır.

 

Bütünsel tıp bakış açısında; kanın kirlenmesi ve bedeni temizleyememesi sonucu  varlığımız kainatın enerjisine uyumlanmakta zorlanır, dünya ve enerjisinden daha kopuk,  telaşlı, kaygılı, güvende hissetmeyen, yetişememe hissi veya tam zıddı boşvermiş bir ruh hakinde olabiliriz. Çünkü herşey ritim ve  frekansların dansıdır evrende, ne kadar ayak uydurabildiğimiz kanımızın kalitesi ve enerjimizin temizliği ile ilgilidir.

 

Kanı daha kaliteli hale gelmesini ise özet olarak; bağırsağın kalitesi, beslenme, düşünce biçimi, özellikle mevsim geçişlerinde kadim tıp tekniklerinden faydalanmak, teslimiyet içindeki bir ruh hali, göbek etrafına yapılabilecek teknik bir takım hareketler ve NEFES’imiz belirler. Nedir? Nasıl olmalıdır? Bunların hepsini ayrı başlıklar altında sizler için değerlendireceğim, şimdilik hoşçakalın.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.