Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63167.921$

DOĞRU SORULAR DOĞRU CEVAPLARI DOĞURUR

30 Mart 2023, Perşembe 00:00

Hakikatin yasalarında en önemlisi ve ilk sırayı alan Denge Yasasıdır. Yaratımın ve evrenin sırrı bu yasada gizlidir. Atom maddenin tüm sırlarını taşıyorsa insanda evrenin tüm sırlarına vakıftır. Atomun yapı taşı artı ve eksi kutuplardan oluşurken idrak sahibi insan denge yasasını es geçemez, geçmemelidir.

Eril ve dişil enerjilerle dualite dünyasında deneyim yaşarız öyle ki senin hayatın iki kutbun birlikteliği ile başladı.Büyüdükçe kültürel aktarımları gözlemledikçe algında nört kalmayı beceremez ve etiketlerle bu iyi bu kötü demeye başlar, yargıç rolünü üslenerek dengemizi bozarız, yaratım gücünden mahrum kalmaya başlarız. Oysa yaratıcı enerji nötr alanda yüzde yüz çalınır.

İnsana düşen ise denge noktasında kalma sınavıdır. Her türlü olgu deneyim ve yargılarımızın diğer kutbunu kabul etmedikçe ve ikisini bir bütünün parçası olarak göremedikçe tek taraflı bakış açıları dengemizi bozar. Evren ise bizlere “net ve nötr” halini görelim diye olayları sürekli  tekrarlatır.

Oysaki döngüyü kırmak için denge yasasını görmen gerek. Zihin bir yargı oluşturduğunda, bir etikette bulunduğunda; nötr seviyede kalamadığından artı eksi oluşturulan kutuplarda salınımlar yoluyla kendini dengeye almaya çalışıyor ve en fazla enerjiyi burada tüketiyor. Kronik yorgunluğun sebebini uzakta aramamıza gerek yok.

Sistem, bizleri dengesizlik ileri boyuta vardığında; hastalık, olumsuz gördüğümüz olaylar ve ruhsal işaretler aracılığı ile uyarıyor. Dengesizliğin ilk yansıdığı alan beden oluyor. Çünkü benden minyatür alem olarak sonsuzluğun ilk kapısı. Beden akla, akılda varlığa açılan ilk kapıdır. Dolayısıyla sinyali veren ilk duraktır beden.

Unuttuğumuz şeylerden bi tanesi ise hayatın yanılmayacağı. Senin dengelenmen üzerine kurulan bir sistem tabiki görevini yapacak. Hızlı gidiyorsan frene basacaksın, durağansan harekete geçeceksin, yorulduysan dinleneceksin ve bütün bunları sen iradenle yapmıyorsan Yaradan yarattıkları aracılığı ile seni dengeleyecek.

Unutma herşey illaki kendi dengesini bulacaktır ama enerji, zaman, sağlık, kaybı yaşamdan dengeyi koruma iradesi insanoğluna sunulmuş bir armağandır. O zaman hakikatin bir sonraki yasasında görüşünceye kadar, hayatında sürekli devam eden kısır döngülere, seni durduran ve sen olmanı engelleyen şeylere,dengeni bozan, tetikleyen duydu durumlarına bir göz atmanı istiyorum. Doğru sorular doğru cevapları doğurur. Kendine olabildiğince dürüst ol. Çünkü sen çok değerlisin.

https://www.selcukikolonya.com/

http://eminebaransifamerkezi.com/

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.