Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63356.731$

DIŞARDAN YUMRUKLAMA! KAPI İÇERDEN AÇILIR!!!

21 Şubat 2022, Pazartesi 09:06

Ürettiğin düşünceden, kurduğun ilişkilere, bakarken gördüklerine yüklediğin anlamlardan, kalbinin en derinlerindeki sakladığın duygularına kadar sen; titreşimlerin oluşturduğu harmoni frekansısın.Hangi frekansta yayın yapıyorsan evrende kendine o frekansta karşılık bulursun, içinde yaşadığın gerçeklik tam olarak ne ise, dışarda gördüklerin yansıması. Yani ekranda izlediklerin  NÖRONLARINDAKİ kayıtlar.

 

Örneğin bir döngüden yada alışkanlık kalıbından çıkamıyorsan ilk bakacağın yer nöronların olmalı. Beynin çalışma frekansını değiştir, gerçekliğin değişsin. Dışarısı sadece bir ekran. İçerdeki nokta kadar dalga dışarda kendini hizalayacaktır. Bunun için çok yorulmana da gerek yok, çünkü nöronları dönüştürmek için SEN İSTEDİKTEN sonra pratik ve harika metodlar var.

 

Bu dönüşüm birden bire de olabilir. Ama genellikle sen farkına varmadan anlamlandırma çabasına girmeden çoğu zaman nasıl olduğunu anlamadan kendini gösterir. Örneğin, sigarayı bırakmak, algıyı değiştirmeden İMKANSIZDIR! bütün bağımlılıklar içinde bu böyledir. İçmesen bile rüyanda görürsün, hep sigara içenler dikkatini çeker, sigara kokusunu anımsarsın, iradenle müthiş bir kavgaya girersin.Neden? Çünkü sigaraya yüklediğin anlamı ve dolayısıyla orda oluşan frekans kütlesini hala değiştirmedin. Ve iradenle bırakmaya çalıştıkça kendine karşı güç kullanan biri haline gelirsin ve genellikle tekrar geri başlarsın. Çünkü KENDİNİ ALT EDEMEZSİN. Frekansını yani anlamı içerde değiştirmezsen içmesende sigarayı bırakmış olmazsın, o algında ve nereye gidersen git kafanın içindedir.

 

Peki frekansı nasıl değişteceğiz? Sigarayı yüklediğimiz  anlamı değiştirerek.Yani nöronlarla çalışarak. Nöronların dönüşümü düşüncelerimiz ve duygularımızı dönüştürecek, dönüşen düşünce ve duygu başka bir frekanstan yayın yapmamızı sağlayacak. Frekansınızın altında kalan, gerisinde kalan her şey hayatımızın da GERİSİNDE KALMIŞ demektir. Belki paket almayı unutacaksın, belki içtiğiniz sigaradan keyif almayacaksın, kaç zamandır sigara içtiğini hatırlamayacaksın, yavaş yavaş azaltacaksın, yada bir anda keseceksin. Ama artık senin için bir şey ifade etmeyecek geldiğin noktaya nasıl geldiğini anlamadan, odak başka alanlara kayarak devam edecektir.Evrende boşluk yoktur bir şeyi bıraktığımızda yerini dolduracak başka bir şey hemen belirir.

İşte o an farkındalığın devrede olması çok mühim. Seçebilme gücümüzü kullanmamız yani. Boş alana gelecek alternatifleri iyi görebilmek ancak, merkezinde, dingin bir zihinle mümkün. NÖTR, SAF ve YARGISIZ NÖRON AĞLARI oluşturmak, beynine vakit ayırmakla mümkün. Tabi birde etkili metotlarla.Şifamız bol olsun dostlar.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.