Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2401.6
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    63129.4$

Yasaklar kalktı!

05 Mart 2022, Cumartesi 07:19

Zaten kurallara uyan yoktu. Maske, mesafe, hijyen bu üçlüye kimler uyuyordu ki? Kimse! Kimsenin uymadığı bir durum da ben yasakların kaldırıyorum demek!..

Çok da doğru olmaz. Artık özgür bir milletiz. Hani yasaklar varken maskeye hayır diyenler vardı ya, yasakların kalktığı günü bayram ilan ederler mi bilmem.

Yasak kalkınca mı insanların maske takası geldi. Tramvay da herkes maskeliydi. Önce maskeni tak diye uyardığın insanları maskesiz görünce hadi insan yadırgamıyor değil.

Yasakların kalktığı gün turnike görevlisi gençlere bağırıyordu. (Maskenizi takın) yattık kalktık maskeleri çıkardık. İnanılır gibi değil. Bir gece de 2 yıllık alışkanlığı nasıl bırakabilir bir insan. Zaten zor alıştık. Titreyerek ölen insanlar vardı virüsten gözümüzün önünden gitmiyorlar. Kocaman adam iken benim gözümün önünden gitmiyorsa çocukların psikolojisi ne durumda ki?

Hafta sonları mangal yakmakta serbest artık. Topunuzu alın ailecek dağlara vurun kendinizi. Piknik yapın doğanın tadını çıkarın.

Bazı kanallarda hala hastalık üretmeye çalışan akil insanları düşünüyorum. Bundan sonra virüs bitti neyle beslenecekler.

Ben olmak bir kehanet ortaya atarım. 2022 yılının Aralık ayında 3’üncü dünya savaşı çıkacak. Türkiye bu savaşa girmeyecek fakat çok ciddi gıda krizi yaşayacak. Hatta savaşı fırsata çevirecek, savaştan çıkan ülkeleri yeniden baştan yapacak. Her gittiği ülkede kendine topraklar satın alacak. İş karşılığı!

Teknoloji bilgi çağındayız diyoruz, sanal bir virüs oluşturup dünya nüfusunun azaltılamayacağını görenlerin yineden toplan tüfeklen savaşları hızlandırdığına tanıklık edecek gibiyiz.

Neyse ki, benim ülkem güçlü. Suriyeliler gibi vatanını terk etmez. Son damlasına kadar canını feda eder. Savaşır, öldürür ve ölür.

Sağlıcakla kalın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.