Konya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2412.7
  • BIST
    10264.28
  • BTC
    63665.05$

Ucuz olan insan hayatı

29 Şubat 2024, Perşembe 00:01
Her şey pahalı… Ve daha da pahalı olmaya devam edecek. Ucuz olan tek şey insan hayatı. Öldürüldünüz ya da kaza yaptınız! Karşı taraf kusurlu olsa bile alacağı ceza o kadar az ki, insana verilen değerin ne kadar ucuz göstermeye yetiyor.
Kadın cinayetleri yaşanıyor. Bu ay 7 farklı ilde 8 kadın cinayeti işlenmiş. Ne hikmetse çoğu da eşleri tarafından öldürülmüş. Babası tarafından öldürülen de var içlerinde. Ölen öldüğü ile kalıyor. Karpuz fiyatları yükselmiş kime ne? Ya da lokanta da iki kişilik yemek için ödediğiniz 1000 TL’nin ne hükmü var ki? Ölen öldüğü ile kalıyor. İnsanoğlu’nun bu kadar ucuz olduğu bir dönemden geçerken elimizi vicdanımıza koyup ne yapabiliriz diye düşündüğümüz de olmuyor.
Her bireyin üzerine düşen önemli görevlerin olduğunu bilmemiz gerekir. Fakat hiçbir birey üzerine düşeni yapmak için çaba sarf etmiyor. Hatta görevini yapmak için çaba sarf edenlere de engel olmak için çaba sarf eden bireyler haline dönüştük.
Kimi sadece kaos üretmek için yaratıldığını sanıyor. Ve bu insanın işi gücü kaos oluşturmak. Bu teoriye de pekiştirmek için oluşturmaya çalıştığı kaosu gururla başka yerlerde anlatıyor. Sonuç kendini mutlu oluyor. Kaos oluşturamadığındaki enerjisi çok düşük. Aslında kişiliksiz ve karaktersiz biri olduğunu tüm toplum biliyor. Arkasından küfrediyor. O da bunu biliyor. Kaos oluşturmasının sebebi de bu zaten. Kabullenilmemiş fakat kendini kabul ettirmek için elinden gelen yalakalığı yapmaya devam ediyor. Oturduğu insanların biran önce gitsin diye gözünün içine baktığını söylemek gerekir.
Birde bu kaos perinin ezdiği emekçiler var. Allah acısın.
İşini iyi yapan insan her zaman iyi anılır. İşini iyi yapan insanı kötüleyen varsa bilin ki, kötüleyen insan kendi kişiliğinin üstünde birini kabul edememesindendir.
Ondandır ki, elini kolunu sallayarak son demlerini yaşayan ben. Kaos insanı olarak tarihe geçmek istiyorum. Elimden gelse dünyayı yakar ve yalnız yaşarım. Hayallerimin bile bitin olduğu bir dünyanın sonunu merak etmiyorum…
Hayal dünyası ve ben

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.