Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2398.4
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    62629.77$

TEK GAYEMİZ...

18 Mayıs 2023, Perşembe 01:29

Son günlerde tek gündemimiz seçim oldu. Bunu söyleyince tabii seçim olacak başka derdimiz mi olsaydı diye kızan çok oluyor ki olurda. Seçim çalışmalarından itibaren haberlerde ağırlıklı olarak gösterilen parti çalışmaları idi. Seçimin gerçekleşmesiyle de birkaç gündür bütün sosyal medyalarda ve televizyonlarda önümüze gelen bu konu oldu. Sevelim veya sevmeyelim gencinden yaşlısına hepimiz istemeyerek de olsa bu alana dahil oluyoruz. Önceden arkadaşlarımla normal sohbetlerimiz varken şu an muhabbetin 3. dakikası seçime kayıyor.

Sonuçların ikinci tura kalması da insanları yıpratırken daha da bu konuya yakınlaştırıyor. Her zaman dediğim gibi Rabbim vatanımıza, milletimize hayır getirecek insanların yolunu açsın. Tek gayemiz bu olmalı.

Bu arada kış bitmedi derken Konya son günlerde aşırı bir sıcak havanın etkisi altına girdi. İnanır mısınız dışarıya çıkıp dolaşmak bana zulüm gibi geliyor. Hava o kadar sıcakki, Mecbur kalmadıkça evden dışarı adım atmıyorum. Bir de bu sıcak havaya nazaran insanlar kendilerini sokağa atmış geziyor. Nasıl katlanıyorlar anlamıyorum.

Diyeceksiniz nereden girdi nereden çıktı diye. Aslında hepimiz öyle değil miyiz?

Şubat ayında yaşadıklarımızı hemencecik unutup başka dertlere düştük. Bizim halkımız böyle! Çabucak unutuveriyoruz bir şeyleri.

Havanın sıcaklığı soğuklu önemli belki de ama her zaman şuna inanırım önemli olan kalbimizdeki sıcaklığı yitirimemek.

Sadece havanın sıcaklığından şikayet edeceğimiz güzel günlere....

Sevgiyle kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.