Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.25
  • EURO
    34.70
  • ALTIN
    2399.5
  • BIST
    10236.62
  • BTC
    61929.91$

Sürekli bulutluyuz, ömrümüz gri

08 Haziran 2023, Perşembe 00:02

Evett birkaç gündür şikayet ettiğimiz soğuk, kasvetli yağmurlu havalar yerini güneşli ve sıcak günlere bıraktı. Sanırım çoğumuzun sürekli şikayet ettiği 'bir türlü bahar gelmedi' havaları artık etkisini gösterdi. Gerçi bir şey fark ettim. O herkesin şikayet ettiği yağmurlu havalarda da çarşı-pazar kalabalıktı. Diyeceksiniz işimizi de halletmeyelim diye ama konu burda farklılık gösteriyor. Çünkü insanlar dolaşmak için de dolduruyor sokakları...

İnsanoğlu garip diye boşuna demiyorlar. Hava soğuk olduğunda yakınırız üşüyoruz yaz gelsin diye, soğuk olduğunda da oflamaya puflamaya başlarız. Benim en sevdiğim hava ise hani güneş biraz yüzünü gösterir ama aynı zamanda da ufak bir esinti vardır ya hah işte o havaların müptelasıyım. Yine havadan sudan girdim konuya. Napayım insanlar bir nebze de olsa şu satırlarda normal bir şey aramak isteyebilir. Şahsen ben öyleyim. Gün içerisinde fiyat artışları, kazalar veya kötü haberleri duymak veya izlemek beni psikolojik olarak bizleri yıpratıyor. Bende en azından bunu bu alana yansıtmayım diye hava durumlarından, eski geleneklerden bahsediyorum. 

Sizi bilmiyorum ama küçücük çocukların veya gençlerin bir şeylere dertlenip en güzel çağlarını yaşayamaması beni rahatsız ediyor. Herkeste bir telaş, ümitsizlik. İşte onlarda hava hep gri bulutlarla kaplı. Bu durumun özeti şu satırlarda da dediği gibi; "Sürekli bulutluyuz, ömrümüz gri"

Hava durumlarıyla bozuşmadan, nefes aldığınız her anın kayfini çıkarmanız dileğiyle. Sağlıcakla kalın...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.