Konya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2410.4
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63611.43$

Sayılar ve rüyalar…

07 Mart 2024, Perşembe 00:01
İsim ve sayıların analizi olduğunu görmüştüm sosyal medya da… Sürekli gördüğünüz kafanızı nereye çevirirseniz aynı rakamı görüyorsanız bu size bir mesaj diyordu. Biraz düşündüğüm de hakikaten dönemsel olarak sürekli ayrı rakamı gördüğümü anladım. Araç plakalarında, telefonumda, saatim de…
Ne anlama geldiğine baktığım da çok güzel anlamlar çıkarmışlar. Olumsuz olan anlamlarda var tabiki… Olumsuz derken kabullenmek istemediğim anlamlar. Ama beğendiğim çok şey çıktı ortaya…
Bir de rüyaların dili olduğunu okumuştum. Gördüğünüz rüyanın yorumlanması gerektiğini bu yorumu da parayla yaptıklarını söylemişlerdi. Aradım ve gördüğüm bir rüyayı anlattım. Öyle bir yorum yaptı ki, korkudan uyumakta zorlandım. Takıntı haline getirdiğim rakam ve rüya bende uzun yıllardır devam eden katıntı olmaya devam etti.
Şimdi sizlerde sürekli aynı rakamları görüyorsanız ve bu rakamın tek çift haneli olmasına bakmaksızın internette yorumlarına ne anlama geldiğine bakmanız gerekiyor. Örneğin 26 görüyorsunuz. Önce 2’ye sonra toplamı olan 8’e sonra da 26’ya yıkın. Ve bu anlamlar üzerinde günümüzü yaşamaya çalışın. Gerçekten ne anlama geliyorsa gününüzü de o şekilde yaşıyorsunuz. Yada anlamı bir gün yaşadığınız da evet bu rakam benim sürekli gördüğüm rakam ve anlamında çıkan şey de benim bugün yaşadığım olay diyeceksiniz. Rüyalarınızı da yorumlatırken internet sitelerinden faydalanın biri çok güzel yorumlarken diğeri sizi yoracak yorumlar çıkabilir. Siz güzel olan yorumu alın ve kabul edin. Rüyanızdaki yorumun da çıktığını göreceksiniz. Böyle devam eden bir hayatın sonunda sizler için olumlamalar yapabilirsiniz.
Bir de yaşadığım dejavular var. Ben bu anı yaşamıştım dediğim. Bir olay yaşanırken ben bu anı nereden hatırlıyorum diye kendinize soracağınız. O an dejavu olduğunuzu fark ettiğiniz de beyninizdeki durgunluk sizi birkaç dakikalığına yorsa da en azından sonunu biliyorsunuz. Yaşamaya devam ettiğiniz anın sonunu daha önceden bilmek sizleri mutlu edecektir.
Kısık sesli bir müzik açın. Uzak doğu slow olabilir. Sırt üstü uzanın ve kulağınızı müziğe verin. Beyninizi boşaltmak istiyorsanız tabi ki… Sonra birkaç dakika sonra gözlerinizin istemsiz olarak kapandığını göreceksiniz. Gözleriniz kapandığında vücudunuzdaki yanmayı hissedeceksiniz. Gözleriniz kapalı vücut ısınız arttığında yaşadığınız tüm kötülükleri hatırlayın ve o kötülükleri ayak parmaklarızdan çıktığını hissedin. Bunu defalarca yaparsanız bilinç altınızdaki kötülüğün dışarı atıldığını fark edeceksiniz. O an fark etmeseniz de, seanstan çıktıktan sonra birkaç saat sonra tamamen kötü anınızdan kurtulduğunuzun farkına varacaksınız.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.