Konya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2409.5
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63191.93$

Olimpiyatlar

13 Ağustos 2022, Cumartesi 08:06

Konya’nın tarihe ev sahipliği yapıyor olması, gurur verici olsa da mide bulandıranların çokluğu göz ardı edilmemeli. İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’da yapılıyor olması, Konya düşmanlarını bir kez daha sahneye çıkardı.

Sosyal medya üzerinden Konya’ya saldıran bu kendini bilmezler, birlik ve beraberliğin önemini hiçbir zaman kavrayamayacaklar. Bu düşmanlığı Konya içinden yapanlar ise hiçbir zaman Konyalı olamayacaklar.

Bir insanın şort giymesi seni rahatsız ediyorsa sen sapıksın. Bir insanın giyim tarzı seni rahatsız ediyorsa sen sapıksın. Giyme diyebilirsin. Giyilmemeli diyebilirsin fakat yıkıcı bir cümle kuramazsın. Senin dinin buna müsaade etmiyor.

Senin dinin, buğuz et diyor. Sözle, gözle, buguz ederek tepkisi göster diyor. Bu insanlar açık diye şortlu diye bu kadar linç edilmemeliler. Benim düşüncem bir insanın açık kapalı olmasına takılanın açıkça sapık olduğu yönünde. Sanane kim nasıl giyinirse giyinsin. Sen işini yap. Sen mi yanacaksın açık olacak yanacak.

Söz de Müslümanlar bu insanlar tepki gösterenler. Açık insanlara tepki gösterirler, bütün sapkınları kendi içlerinde yaşarlar.

Neyse Konya, bugüne kadar birçok güzelliğe ev sahipliği yaptı ve yapmaya devam edecek. Bu tepki gösteren Konya ve İslam düşmanları da kendi içlerindeki pisliklerle yanıp gidecekler.

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ve bir sonraki olimpiyatlarında Konya da yapılmasını temenni ederim.

Sağlıklı kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.