Konya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2406.0
  • BIST
    10328.07
  • BTC
    63387.14$

MHZ (Modern Haçlı Zihniyeti)

19 Şubat 2018, Pazartesi 08:46

Tüm HAÇLI zihniyetindeki ülkeler (ABD+AB=NATO=FETO+PKK+PYD+DHKP-C +vs...) ülkemize karşı düşmanlıklarını alenen sergilerlerken içimizdeki sözde kendi vatandaşlarımızın kendi ülkelerinin aleyhine bu kadar aleni ve haince  tutum sergilemeleri yeni  bir şeylerin başlayacağının habercisi gibi...!

Yıllardır Ortadoğu'da ve Dünyanın her köşesindeki Müslüman halklara her türlü eziyeti yapan bu HIRİSTİYAN müttefikliği en son Suriye’de kendini göstermiş ve PYD-DEAŞ adları ile karşımıza çıkmıştır. Artık saklanacak bir şey kalmamıştır. Aleni olarak ülkemizi bölmek isteyen bu zihniyet ülke bütünlüğümüzü bir iç savaşla ortadan kaldırmayı denmiş             (Gezi Olayları, Hendek Ayaklanması ve akabinde 15 Temmuz Kalkışması ile) ve denemeye devam edeceğini de izledikleri politikalar ile göstermişlerdir.

 Dolayısı ile artık sözde dost ve müttefik ülkeler ile ilişkilerimizi sorgulayıp "Savaşı"  göze alarak bu HAÇLI birlikteliği ile mücadeleyi aleni hale getirmek kaçınılmaz bir zorunluluk olmuştur.

Çünkü az, çok az zaman kaldı, eğer bu Modern Haçlı Zihniyetine karşı aleni cephe alıp karşılarına çıkmaz isek; dün Irak, Libya, Sudan, Yemen vs. ve bugünde Suriye'de yaptıklarını bize de yapmak istedikleri saklanamaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır.

Biz ülke olarak aslında bunun ilk adımlarını attık öncelikle Fırat Kalkanı ve şimdilerde Zeytin Dalı harekâtı ile ama yeterli, açık ve aleni değil bu adımlarımız. Bu adımlarımızın tek amacının sınırlarımızı korumak olmadığını bunun aslında bir ümmetin diriliş kaygısı ve kavgasın bir gereği ve gerçeği olduğunu öncelikle tüm halkımıza ve dindaşlarımıza anlatmak zorundayız. Karşımızdaki MHZ (Modern Haçlı Zihniyeti) bunu kavramış iken biz bunu kendimize anlatamamaktayız.

Günümüzde Küfür tek millet olabilir iken, biz İslam Ümmeti acaba daha ne kadar kandan ve candan sonra tek ümmet olup birleşeceğiz?

Bunu sağlayacağını umduğumuz milletimiz ne zaman kendine gelip yüreklerini birleştirecek ve toplu vurunca yürekler onu top sindiremez mısralarına yeniden konu olacak?

Bunun için öncelikle ve ivedilikle Ülkemiz içerisinde hangi siyasi görüşten olursa olsun ülke bütünlüğünü tartışmaya açan her türlü zihniyeti; mensubiyeti yâda mevkii ne olursa olsun ülkemizden temizlemeli ve yok etmeliyiz.

Akabinde Allah'ımızdan başka hiç bir şeyden KORKMADAN! Ne bir kul önünde, nede bir devlet olarak bir başka devlete yâda devletlere boyun eğmeden hareket etmeliyiz. Yaşayacaksak ta Adam gibi yaşayacağız,  Ölür sekte inşallah laiki ile şehit olacağız. Mekke-Medine-Kudüs-Şam-Bağdat bizimdi bizim olacak inşallah.

Ama Allah’ımızın yap dediğini yapıp yapma dediğini yapmaz isek…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.