Konya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2400.6
  • BIST
    10145.15
  • BTC
    64085.61$

KÖPEK MUHABBETİ!

16 Nisan 2022, Cumartesi 08:35

Bu ülkede farklı sektörlerin inanılmaz lobileri var. Bir ürünü satmak için sosyal medyayı kullanıyorlar. Bunların en büyük örneği ile köpek maması satışı yapanlar. Belediyeleri hayvanlara sahip çıkmadı gibi algıları ortaya atarak, sosyal medya üzerinden saldırıya geçerler.

Köpek muhabbeti diyorum ya hakikaten öyle. Hayvan severlerin duyguları ile oynayıp onları da lobi faaliyetlerine sokan bu tip lobiler istediklerini elde edene kadar saldırılarına devam eder.

Konya Büyükşehir Belediyesi Allah’tan köpek mamasını kendi üretiyor da, bu insanlara kapı açmıyor. Köpekleri kullanmak kimin aklına gelir diye sorarsanız para kazanma hırsıyla yanıp tutuşan bu konuda saldıran hatta kitleleri de sömürerek peşine takan lobilerin aklına gelir.

Sokaktaki köpekler onlar kadar saldırmıyor. Köpeklere sahip çıkın diyen köpek maması üreticisi lobi hakikaten köpeklerden daha fazla saldırıyor.

Bir başka köpek muhabbeti de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum üzerinden yapılmak isteniyor.

Yolda yürürken insan insana saldırıyor. Bir köpek çocuğa saldırmış doğanın kanununda var Bu durum bir de Türkiye’ye özel değil ki, dünyanın her yerinde oluyor. Ama bizim köpek lobisi bu durumdan da nemalanmak istiyor. Ve saldırıyor.

Bu köpek lobisi şunu açıklansa derse ki, “Tüm Türkiye’de sokak hayvanlarının bir yıl mama giderlerini karşılıyoruz. Bunu da Allah rızası için yapıyoruz” derse bir inandırıcılıkları olur. O zaman da zaten herkes üzerine düşeni yapar.

Aslında Bakan Murat Kurum

“Yayınladığımız genelgeyle sokaktaki sahipsiz hayvanlarımızın; rehabilite, aşı, gıda, bakım ve tedavi ihtiyaçlarını karşılayacak çalışmalarımızı Belediyelerimizle birlikte yürütecek; tehlike arz eden hayvanlarımızın tasmasız ve maskesiz dolaşmasına izin vermeyeceğiz” açıklaması yaparak bu konuda ne kadar hassas olduklarını ortaya koyuyor.

Bu cümlelerin bile ne anlama geldiğini bilmeyen köpek lobisi, yok olacaksınız.

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.