Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2399.1
  • BIST
    10289.27
  • BTC
    62168.71$

Konya'ya şehit ateşi düştü

14 Ekim 2023, Cumartesi 00:01
Bugün Konya bir yiğidin acı haberiyle güne başladı. Hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye. Bu kadar yanıbaşımızda olunca yürek daha da sızlıyor. Her şehit haberi içimizi paramparça ediyor. Rabbim şehadetlerini kabul eylesin. 
Sabah gördüğüm haber ise "PENÇE-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın acı haberi, Konya'daki ailesine ulaştı" Her sabah takip ettiğim haberlerden farklıydı. 'Konya'ya şehit ateşi düştü' yazıyordu başlıkta. İçim burkuldu. Allah ailesine sabırlar versin. Rabbim düşmanlara fırsat vermesin, askerimizi polisimizi korusun. Vatanımız bir olsun.
Başka bir konuya daha değinmek istiyorum:
Ülkemizde her geçen gün yeni kahramanlar yetişiyor. Şehit haberleriyle dolu gazeteler ve televizyon ekranları, milletimizin gözlerini yaşartırken, yüreklerini burkuyor. Şehitlerimiz, vatanları uğruna canlarını feda eden gerçek kahramanlardır. Ancak bu kutsal vazifeyi yerine getirirken, unutmamamız gereken önemli noktalar da bulunmaktadır.
Öncelikle, şehitlerimizi anarken ve onların ailelerine destek olurken, siyasi veya ideolojik amaçlar için kullanmamalıyız. Şehit haberlerinin siyasi polemiklere, kin ve nefrete alet edilmesi, bu kutsal değere saygısızlıktır. Şehitlerimiz, tüm milletimizin ortak değeridir ve siyasi çekişmelerin ötesindedir. Onların anısını yaşatmak için birlik olmalıyız.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.