Konya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2411.9
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63394.32$

İyi bayramlar…

30 Nisan 2022, Cumartesi 00:45

Ramazan ayı, evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş ayıdır. Ve bitiminde ise en Müslümanlara en güzel hediye bayramdır. Bir ay oruç tutup, ardından tüm sevdiklerimiz ve yakınlarımız ile bir araya gelerek, şükrettiğimiz günde bayramdır.

Anne baba başta olmak üzere akraba ziyaretleri yapılır, dostlarımızın ve büyüklerimizin bayramları kutlanır. Hoş sohbetlerin, hasbıhallerin yapıldığı günlerdir bayram…

Bu bayramın da dolu ziyaretlerle geçeceğini ümit ediyorum. Sağlıklı bir şekilde eriştiğimiz bayrama her yıl ulaşmak için kendimize ve sağlığımıza dikkat etmemiz gerekir.

Böylesine özel ve güzel bir günü nasıl yaşamak istediğimiz de bizlerin elinde. Örneğin bir trafik kazasında yaralanmak veya bir yakınımızı kaybetmek gibi olayları yaşamamak için tedbirlerimizi almamız gerekir.

Trafikte dikkatli olmamız sadece bizim değil, tüm sürücülerin dikkatli olması gerekir. Aşırı hızdan kaçmalıyız ve en önemlisi kurallara uymalıyız. Tatil için uzun yola çıkacak isek, dinlenmiş bir şekilde yola çıkmalıyız. Güvenliğimizi kendimiz almalıyız. Sonrasında dostlarımızı ve yakınlarımızı üzmemiş oluruz.

Pandemi dönemine göre daha güzel bir bayramı geçireceğimiz gerçeği ile kutlayacağımız bu bayram ziyaretlerimizi yine tedbir amaçlı da olsa kısa tutalım.

Büyüklerimizin ellerini fazla öpmemeye özen gösterelim. Hastalık şüphemiz var ise kesinlikle kimse ile görüşmeyelim. Başkalarına bulaştırma riskini ortadan kaldıralım ve bayram sonu günlerimiz güzel olsun.

Sağlıklı Bayramlar…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.