Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2394.7
  • BIST
    10336.5
  • BTC
    62687.62$

Haddini Bil! Sözde Özgürlükler Ülkesi

14 Mayıs 2018, Pazartesi 07:23

Sözde, sanata ve özgürlüğe önem verdiğini iddia eden Fransızlar, kendi ülkelerinde çok başarılı bir sanatçı olan, güldürürken düşündüren, komedyen diye bilinen Kamerun asıllı Dieudonné M’bala’nın biletlerinin tamamı satılmış olan gösterilerini güvenlik gerekçesi ile iptal edebiliyor.

Ama, iptallerin asıl sebebini ben siz söyleyeyim; İsrail’i eleştiren skeçler yapmak. Kendisi; Yahudilere karşı değil, Siyonistlere karşı olduğunu belirtmesine rağmen, sözde özgür Fransız medyası tarafından linç edildi, ediliyor.

Yine aynı Fransa, kadın vücudunu korumak adına haşemayı yasaklarken;Paris’te çıplaklar kampına izin vererek,asıl amacın kadın vücudunu korumadan ziyade teşhir etmek olduğunu alenen gösteriyor.

Fransa’nın Mali, Fildişi Sahili, Orta Afrika Cumhuriyeti ve Cezayir gibi ülkelerdeki askeri ve siyasi operasyonlarına tepki gösterip eleştiriler yönelten Mısır kökenli İsviçre vatandaşı Akademisyen-Yazar Prof.Dr.Tarık Ramazan’ı aşağılık bir iftira ile tutuklatıp hapse atabiliyorlar.

Ülkemiz başta olmak üzere, yakın coğrafyamızda binlerce insanın ölmesine vesile olan aşağılık PKK’nın en büyük savunucusu ve destekçisi bu Fransızlar değil mi? Bunların Cumhurbaşkanlarının eşleri,Kandilde Teröristlerin ihtiyaçlarını gidermedi mi? Daha geçen aylarda, Cumhurbaşkanları Emmanuel Macron,bunları Elysee Sarayı’nda kabul etmedi mi?

Şimdi,çıkmış 300 densiz çağrı yapıyorlar; zamanında kendi atalarının İncil’i, Tevrat’ı ve Zebur’u tahrip edip bozdukları gibi bizimde Kuran-ı Kerim-i değiştirme zamanımızın geldiğini söylüyorlar.

İnsanlıktan ve inançtan nasibini almamış bu kuru kalabalığın içinde eski cumhurbaşkanları, yine eski başbakanları, milletvekilleri ve sözde sanatçıları var. Bu kuru kalabalık, zannediyorlar ki bu Şeytanlaşmış Sistemleri olan Kapitalist-Liberal Sistemleri devam edecek ama çok yanılıyorlar.“Eceli gelen köpek cami duvarına işermiş.” atasözümüzden de anlaşılacağı üzere, ecellerinin çok yakında olduğunu bize gösteriyorlar.

Bu aşağılık imzacıları organize eden ise daha önce Resulullah efendimizin karikatürlerini yayınlayan “Charlie Hebdo” adlı derginin o zamanki müdürü PhilippeVal’in ta kendisidir. Hiç şaşırmadık tabiki.

Şunu önce o imzacılar sonrada tüm Dünya bilsin ki; canlarımızbedenlerimizdeoldukça bunun hesabını soracak milyarlarca Müslüman var.

Şimdi birçok Avrupa ülkesi, Müslümanların yaşam alanlarını kısıtlayarak, İslam düşmanlığı besleyen politikaları destekleyerek, camilere ve İslam’a aleni saldıranları bulmayarak yâda faillerini koruyarak yapacaklarını yapıyorlar.

Ama bizde, Filistin’de, Suriye, Irak, Myanmar, Pakistan ve Afganistan’da, Cezayir’de,Bosna’da milyonlarca Müslümanı katledenleri unutmuyoruz,unutmayacağız, hesabını elbet soracağız.

İsrail öldürdüğünde“Yahudi ve Musevi terörü” olmayacak, Afrika’nın tamamında Hıristiyanlar katliam yaptığında bunun adı “Hıristiyan terörü” olmayacak, Budistler Müslümanları diri diri yakıp canlı canlı parçalayacak bunun adı “Budist terörü” olmayacak, kendi elleri ile kurup besledikleri Terör örgütleri öldürdüğünde bunun adı “İslami terör” olacak, öylemi?

Geçin siz buraları.Bu millet uyandı, bu ümmet uyandı elhamdülillah. Çok beklersiniz siz eski milleti ve o eski ümmeti. O iş bitti artık.

Allah’ım elbet vaadini tutacak ve nurunu tamamlayacak siz isteseniz de istemeseniz de.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.