Konya
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2401.3
  • BIST
    10322.64
  • BTC
    62436.42$

GÖNÜL MİMARLARI

19 Mart 2018, Pazartesi 08:13

  Bizim ülkemiz diğer ülkelere benzemez.

Yönetimi de benzemez, yöneticisi de benzemez.

Bizimmilletimizin resmitemsilcileri; seçilmiş milletvekilleri, onlardan oluşan hükmet üyeleri ve Cumhurbaşkanıdır.Lakin bir de, bizim milletimizin manevi temsilcileri olarak gördüğümüz, kanaat önderleri vardır. Kimileri bunlara Hoca Efendi, kimileri Şeyh, kimileri Şıh desin, fark etmez.

Biz bu önderlerimizi severiz, sayarız ve sözlerini de dinler tatbik etmeye çalışırız yeter ki sözleri Allah’ımızın çizdiği ve Resulümüzün uyguladığı alan içerisinde yer alsın. Peygamber Efendimizin de bir hadis-i şeriflerinde buyurduğu gibi;“İstihare eden yanılmaz, istişâre eden pişman olmaz, iktisâdeden de yoksul olmaz”.

Bu sebeple,büyüklerimize danışmadan önemli kararlar almayız. Bunlar aile büyüğü olur, ana baba olur, ata olur, ama mutlaka olur. Olmuyorsa zaten orada bir bozulma veya bozukluk vardır.

Günümüzde, ülkemizde ve bölgemizde çok önemli hadiselerin yaşandığı,haritaların yeniden çizilmeye çalışıldığı bir sürecin içindeyiz. Liberal-Kapitalist sistemin yıllardır başarıyla uyguladığı“böl, parçala ve yönet” politikaları,şimdi de yakın coğrafyamızdan bizim ülkemize doğru kaydırılmak istenmekte, küresel güçler ve içimizdeki hain işbirlikçileri ile birlikte çok alçakça planlar ve saldırlar gerçekleştirmektedirler.

Bölgemize yönelik bu kanlı planların önündeki en büyük engel ise, hiç şüphesiz biz ve bizim kardeşlik, güven, esenlikduyguları ile birbirimize olan bağlılığımızdır.

Bu bağları kurmamıza ve güçlendirmemize vesile olacak en önemli unsur; dinimiz İslam’ın bizlere sunduğu, din kardeşliği anlayışıdır. Bu anlayış, bizi hem ülkemiz içerisinde hem de dünyada güçlü kılacak ve hiç şüphe etmiyorum, ilerleyen sürede bizleri yeniden İslam’ın temsilcisi konumuna getirecektir.

Bizim ne şimdi nede öncesinde,ülkemizdeki ve bölgemizdeki hiçbir etnik veya dini grupla sorunumuz, sıkıntımız olmadı. Biz,doğru olanı, inancımız gereği olanı yaptık. Mazlumun da zalimin de kimliğine bakmadık, bakmıyoruz. Şu anda, 4 milyon Suriyeli kardeşimiz ile 250 bin Iraklı kardeşimiz bizde ikamet ediyorlar. Bunların içerisinde Kürt, Türkmen, Arap, Çerkez, Tatar vs. her milletten ve inanıştan insan var.

Biz ülkemizde ve tüm bölgemizde barış istiyoruz, esenlik istiyoruz.

Resmi temsilcilerimizden olan parlamentodaki iki siyasi partimiz,AK PARTİ ve MHP, “ittifak kanunu” ile “Milli Mutabakatı” sağlayacak önemli bir adımı attılar. Bu kanun, bizim geleceğimizin teminatı niteliğinde bir kanun. Onun için sonuna kadar desteklenmeli ve anlatılmalı.

Şimdi sıra, bizim kanaat önderlerimizde “Gönül Sultanlarımızda”

İslâm Bahçesinin ayrı ayrı güzellikteki çiçekleri olan bu GÖNÜL MİMARLARIMIZDANda aynı “Milli Mutabakatı” bekliyoruz. Bir araya gelmelerini ve ülkemiz bünyesindeki bu büyüklerimizin, hep birlikte aleni olarak basın önünde tüm dünyaya bunu haykırmalarını ve böylelikle İslâm düşmanlarını ve vatan hainlerini kahretmelerini bekliyoruz.

Çünkü, VATANIMIZI KURTARMADAN İMANIMIZI kurtaramayabiliriz.  

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.