Konya
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2400.6
  • BIST
    10145.15
  • BTC
    64085.61$

Bu millet diz çökmez…

15 Kasım 2022, Salı 00:32

Bu topraklar çok kolay elde edilmedi. Bu millet yokluk içinde kazandığı toprakları bir avuç çapulcuya bırakmaz. Bunu gören söz de dünya ülkeleri, farklı saldırılarla ülkemizi yıpratma gayreti içinde olsa da birlik ve beraberliğimiz (içimizdeki hainlere rağmen) devam ediyor. Bayrağımız inmediği gibi ezanlarımız da hiçbir zaman dinmeyecek.

İstanbul’da hafta sonu yaşanan hain terör saldırısı bu ülkenin birlik ve beraberliğine vurulmaya çalışılan bir saldırıdır. Yapan ve yaptıranların apaçık ortada olduğu da bellidir. Amaçları da bellidir. Bilmedikleri ve bugüne kadar öğrenmek yada kabullenmek istemedikleri bir durum var. Türkler diz çökmez. Kanlarının son damlasına kadar savaşır ve bu bayrağı bırakmaz.

***

Ülkemiz dört bir taraftan sarılmış durumda. Fırsat arayanlar var. Ufacık bir kırgınlığımızı gözlemliyorlar. Biraz bıkkınlık, biraz yorgunluk göstersek tepemize çökecekler. Çökecek olanlar fırsat kollarken, bu tip eylemlerle ülkeyi ve toplumu zayıf düşürmeye çalışıyorlar. Bilinçli bir toplumuz. Bu tip oyunlara gelmeyiz. Gelmeyeceğiz de…

Yapılan terör saldırısı bu ülkeyi daha da güçlendiriyor. Yapanlar ve yaptıranlar, bu ülkenin daha güçlü olmasına neden oluyor ve ortaya çıkan sonuçlara da katlanmak zorunda kalacaklarını biliyorlar. ABD’nin Yunanistan’da yetiştirip, Orta Doğuya gönderdiği teröristler, bir bir ortadan kaldırıldıkça bu tip eylemlerin sayısı da artacak gibi görünüyor. Bu eylemin neden yapıldığını da ortaya koyan bu gerçektir. Askerimiz, polisimiz, istihbarat servislerimiz hainleri emellerine ulaşmadan yok etmeye devam edecek.

***

İçimizdeki hainler bu tip eylemlerden zevk alsalar da onlar da sonlarının geldiğini bilmesi gerekir. Saldırıyı provoke etmeye çalışan sosyal medya hesapları bir bir tespit edildi. Gerekli işlemler başlatıldı diye duyuyoruz. Terör örgütü ile kol kola gezenlerin buradan kendilerine pay çıkarmaya çalışma gayretleri de gözden kaçmadı. Halkımız görüyor. Kimlerin ne amaçla kimlere hizmet etmeye çalıştığının farkında. Bu tip hain saldırılar milletimizi daha da güçlü ve bilinçli yapıyor. Gerektiğinde gerekli cevabı bu vatan hainlerine verecektir.

***

Taksim de yaşanan hain saldırıdan sonra hiçbir ülke Türkiye’ye dostuz demesin! Dost olmadıklarını dost görünmeye çalıştıklarını biliyoruz. Seçim öncesi Türkiye’ye karşı top yekün bir saldırı içinde olacaklarını gösterdiler. Bu millet dünyaya doğru liderler tarafından doğru politikalarla yönetildiğini gösterecek. Dünya seçim sonrası birkez daha korkacak ve titreyecek. Daha güçlü bir Türkiye’yi karşılarında görecekler ve diz çöktüremedikleri Türklerin önünde diz çökecekler.

***

Askerimiz dağda inlerine girerken, polislerimiz şehir merkezlerindeki yapılanmaların inine girecektir. MİT ise dünyanın neresinde olursa olsun, hainlerin tepesinde. Birlik içinde güçlü bir şekilde bu terörü kökünden kazıyıp, gelecek nesillere daha güçlü bir ülke bırakacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyüyen ve büyümesine sürdürecek olan ülkemiz bu acıyı da yüreğine gömecek yeri ve zamanı geldiğinde gerekli dersi verecektir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.