Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2423.8
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64374.07$

YAZIKLAR OLSUN BE KILIÇDAROĞLU!

20 Ekim 2015, Salı 00:00

 

Terör örgütleri ANKARA’da bomba patlatmışlar, yüzden fazla ölü var.. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU, HDP hariç CHP ve MHP’nin Genel Başkanlarıyla görüşme talep ediyor. MHP görüşme talibini reddediyor. Daha doğrusu Devlet BAHÇELİ reddediyor. HP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU görüşme talebini kabul ediyor. İçimden ‘EYVAH’ diyorum. Zira Sayın KILIÇDAROĞLU son zamanlarda hiç güven vermiyor. Terör üzerinden oy devşirmeye çalışıyor. Bununla kalmayıp birlerek veya bilmeyerek söylemleriyle teröre de destek veriyor.

Bakınız Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinden sonra Sayın KILIÇDAROĞLU kameralar karşısında. Yine BABA ayaklarında; ‘Sayın DAVUTOĞLU’na İçişleri Bakanının ve Adalet Bakanının istifa etmesi gerektiğini söyledim’ diyor. Terör örgütünün uzantısı parti de aynı şeyi söylüyor: ‘Efendim güvenlik zafiyeti var’ diyor. Adalet Bakanı da açıklama esnasında güya gülüyormuş onun için istifa etmeliymiş yada Başbakan bu iki bakanı görevden almalıymış.

Peki Sayın KILIÇDAROĞLU olayın ertesi günü sayıları beşi geçen HDP milletvekilleri ve sizin partinizden HDP’ye destek veren milletvekillerinizin yüzlerindeki onca tebessümü görmediniz mi? Aklınız fikriniz iktidarı suçlamak. Bunu teröre destek pahasına bile yapıyorsunuz, yazık oluyor çoook yazık.

Sonra görüşme sonrası açıklamanızda da yine kameralar karşısında Başbakan’ın HDP Eş Başkanı Selahattin DEMİRTAŞ’la da görüşmesi gerektiğini Başbakan’ın ayrımcılık yaptığını iddia ediyorsunuz. Yahu kardeşim siz HDP’nin ve de Selahattin DEMİRTAŞ’ın ne olduğunu kim olduğunu bilmiyor musunuz? Sayın KILIÇDAROĞLU ben size söyleyeyim. HDP, PKK adlı terör örgütünün, beyin takımı, silahsız siyasi kanadıdır. Polisimizi, askerimizi, öğretmenimizi, mühendisimizi, vatandaşlarımızı öldüren, bir örgüt var ortada. Onbinlerce şehit vermişiz. İşte HDP’nin eşbaşkanı Selahattin DEMİRTAŞ bu terör örgütüne yani PKK’ya terör örgütü diyemiyor. HDP milletvekillerini; askerimizi, polisimizi şehit eden sonra da öldürülen terörist cenazelerine mutlaka katılmaya çağırıyor. Eğer terör örgütü cenazesine katılmazlar ise haklarında işlem yapacağını söylüyor. Seçim beyannamesinde, Demirtaş’ın açıklamaları, hayretleri yaşatıyor. Türkiye’nin 1915 olaylarında Soykırım yaptığını ve Ermeni Soykırımını tanıyacaklarını söylüyor. Ankara’da ki patlamayı devletin yaptığını söylüyor. Selahattin Demirtaş bu katliamı devletin yaptığını söyleyecek kadar vicdanız. Sizde siyasi iktidarı suçlamayacak kadar vicdansızsınız sayın KILIÇDAROĞLU! Bombayı koyan terör örgütlerinin hiç suçu yok herhalde.

Size terör konusunda birkaç şey söylemek isterim. Terör örgütlerinin nereye ne zaman bomba koyacağını bilemezsiniz. Zaten bunları istihbari bilgi olarak bilirseniz, önlemini alırsınız hiç terör olayı olmaz. ABD geri zekalı mı 11 Eylül kulelere saldırıyı önleyemedi Sayın Kılıçdaroğlu. Bu konuda yeterli bilgiye sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Bütün çabalarınızı OY DEVŞİRME olarak görüyorum. İşin kötüsü de bu devşirmenin TERÖR üzerinden oluşudur.

Sayın DILIÇDAROĞLU çıkıp; ‘TERÖRÜ ANCAK BİZ BİTİRİRİZ’ diyorsunuz. Kandil size garanti mi verdi? Kandil’in HDP’ye, CHP’ye yanaşın dediğini biliyoruz. Onlar da, sizde gereğini yapıyorsunuz. Barış ve Demokrasi adının geçtiği her mitingde CHP’nin vekillerinin HDP vekilleriyle nasıl kolkola olduğunu görüyoruz. CHP’li Sezgin TANRIKULU’nun ha CHP, ha HDP’de olması pek fark etmeyeceğini düşünüyorum. Yine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TEKİN, Ak Parti’nin amacının HDP’yi baraj altında bırakmak olduğunu söylüyor ve buna itiraz ediyor. Yani terör örgütünün partisinin barajı geçmesini istiyor sayın Gürsel TEKİN.. Kendi partisini unutmuş başka partilerin başarısı için uğraşıyor…

Sayın KILIÇDAROĞLU yine baba rollerine devam edip MHP ve HDP Genel Başkanlarıyla görüşmek istiyor. MHP klasik reddediyor. Sayın KILIÇDAROĞLU, 16 Ekim 20015 Cuma günü, HDP Eşbaşkanı Selahattin DEMİRTAŞ’la görüşüyor. Görüşmenin ardından Sayın KILIÇDAROĞLU, yine kameralar karşısında. Ankara’daki patlamanın sorumluluğunu SİYASİ İKTİDAR’a yıkıyor. Söylemleri terör örgütünün söylemleriyle örtüşüyor. Yahu KILIÇDAROĞLU Bey! Siz HDP’li Demirtaş’la ne konuştunuz? HDP’ye PKK terör örgütüdür bunu kabul edin diyebildiniz mi? Terör örgütünü kınayın diyebildiniz mi? PKK onbinlerce insanımızı şehit etti diyebildiniz mi? Özyönetim safsatasıyla Doğu ve Güneydoğu’nun bazı il ve ilçelerinde hendekler kazıldığını teröristlerce yolların kesildiğini, ekmek almaya giden çocuğun, çorbacıda çalışan gencin, karısının yanında subayımızın, ailesiyle telefon kulubesinde görüşme yapan uzman çavuşun, hamile karısını doktor muayenesine götürüp sonra geri dönmekte olan polisimizin ailesinin yanında şehit edilmesini söylemediniz mi DEMİRTAŞ’a? Ceylanpınar’da uyurken enselerinden vurulan iki polisimizin hesabını sormadınız mı Demirtaş’a? Sizden sonra da Selahattin DEMİRTAŞ çıktı kameraların karşısına… Ankara’daki patlamayı DEVLETİN yaptığını söyledi. Sayın KILIÇDAROĞLU, siz siyasi İKTİDAR’ı yapmakla suçlayıp sorumlu tutuyorsunuz. Demirtaş’ta Devleti.

Selahattin DEMİRTAŞ, Ankara’daki BARIŞ ve DEMOKRASİ mitingine KILIÇDAROĞLU ile birlikte katılacaktık ama gerçekleştiremedik diyor.

Sayın KILIÇDAROĞLU size bir şey daha hatırlatmak isterim. Türkiye’nin ERMENİ SOYKIRIMINI yaptığını kabul edeceğiz diyen DEMİRTAŞ’a hiçbir şey diyemediniz mi?

Sayın KILIÇDAROĞLU ihanet yapılanması PARALEL yapının TV kanallarının Digitürk ve Kablo TV’den çıkarılmasına MHP ile birlikte neden itiraz ettiniz? Siz PARALEL yapının ne olduğunu bilmiyor musunuz?

Sayın KILIÇDAROĞLU size çok önemli bir şey daha söylemek isterim. CHP’yi Mustafa Kemal ATATÜRK kurmuştur. Eğer ulu önder yaşasaydı, sizin yaptıklarınızın hiçbirini yapmazdı. Sizin gibilerini de CHP’nin semtine yaklaştırmazdı…

Sayın KILIÇDAROĞLU size yazıklar olsun be dediğim gibi, Orhan GENCEBAY’dan da bir parça gönderiyorum. YAZIKLARZ OLSUN… Hep birlikte dinleyelim…

Esen kalın..

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.