Konya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2435.1
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66721.02$

YANLIŞ YAPIYORSUNUZ?

02 Ağustos 2016, Salı 08:59

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan faaliyetler, alınan kararlar, özellikle OHAL’in gelmesiyle alınan kararlar doğrusu beni çok şaşırtıyor.

Bakıyorum Jandarma ve Sahil Güvenlik İçişleri Bakanlığına bağlanıyor. Jandarma zaten İçişlerine bağlıydı.

Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri Milli Savunma Bakanlığına bağlanıyor. Genel Kurmay ve MİT Cumhur Başkanlığına bağlanıyor. Hayret diyorum. Hayret ki ne hayret!

Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri Milli Savunmaya bağlanınca Genel Kurmay Başkanı kime emir verecek?

Milli Savunma Bakanı Kara, Deniz, Hava Kuvvetlerine emir verirse, Genel Kurmay bekleyecek mi?

Siz sistemi kendi siyasi düşünce ve yapınıza göre hazırlayıp günü kurtarıyorsunuz.

Yarın Cumhurbaşkanı iktidar partisinden olmazsa ne olacak? Cumhurbaşkanı Genel Kurmay Başkanına emir verecek. Ama Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Milli Savunmaya bağlı olduğu için ne olacak? Görünen o ki, askeri hiyerarşi maalesef onarılmayacak şekilde bozuldu.

Peki size bir soru… Askeri kurumlar, kuvvetler böyle bakanlığa, Cumhurbaşkanlığına bağlı olsaydı, darbe girişimi olmayacak mıydı? Beyler yere yatırılan, elleri bağlanan bu sefer sizler olabilirdiniz.

Lütfen acele karar vermeyiniz. Bir takım yasalar için acele etmeyiniz.

Askeri okulları kapatıyorsunuz. Yazık, çok yazık. Ülke savunması için sıkıntılı günler yakında diyorum.

Okullar olmasa, maarifi çok iyi idare ederim diyen Milli Eğitim Bakanını aklıma getirdiniz.

Siz askeri okulları nasıl eski haline getirebilirim diye düşünmelisiniz.

Savaşçı Subay, Astsubay öyle bir mevsimsel sebze meyve gibi yetiştirilmiyor. Birileri bir şey yaptı diye kurumları çökertmeyin. O yapanlara öyle cezalar verin ki, kimse bu işe bir daha tevessül etmesin.

Yüksek Yargının içinden de bir sürü FETÖ’cü çıktı. Onlar da kapatılacak mı?

Dünya kadar hakim ve savcı FETÖ’cü çıktı. HSYK’da kapatılacak mı?

 Siz işi gücü bırakın, bu hainler bütün makam ve mevkilere nasıl sızmışlar, ileride sızmaları nasıl önleriz onlarla uğraşın. Kurum, okul kapatarak bu işleri önleyemezsiniz.

Yaptığınız yanlışlar sırada bekleyen, cemaat, tarikat ve vakıfların iştahını kabartabilir.

Bin düşünün, bir karar verin.

YÖK NE YAPIYOR?

Fetullahçı Üniversitelerde okuyan yanılmıyorsam 65 bin civarındaki öğrenciyi devlet üniversitelerine aktarıyor. Şimdi bu FETÖ’cü üniversitede okuyanlar acaba okudukları üniversitelerin ne mal olduğunu bilmezler mi?

Eğer bu öğrenciler FETÖ’cü ise bunların devlet okulların ne işi var? Yatay geçiş yaptırdığınız bu öğrencilerin puanları devlete bileğinin hakkıyla girip yüksek puan alanlardan düşükse ne olacak? Devlet eliyle FETÖ’cü öğrencilere bir kıyak daha geçiyorsunuz. Yanlış, hem de çok yanlış.

CUMHURBAŞKANIM! DİKKAT!!!

Siz hakaret davalarından vazgeçtiğinizi söylüyorsunuz. Doğrusu yadırgadım. Benim Cumhurbaşkanıma kimse hakaret edemez. Hakaret şahsa değil makama aittir.

Yeri geliyor biz de Cumhurbaşkanımızı eleştiriyoruz. Eleştiriye EVET, hakarete HAYIR… Bu hakaret davalarından keşke vazgeçip, birilerini sevindirmeseydiniz.

Bu arada yadırgadığım bir olaydan da bahsetmeden geçemeyeceğim.

Cumhurbaşkanımız şehit yakınları ve gazilerimize sarayda bir konuşma yapıyor. Kalabalık bir gurup, herhalde kültür bakanlığına bağlı, ilahiler okuyor. Peki bu sazende ve hanendelerin güvenlik soruşturmaları ne alemde? İçlerinde FETÖ’cü var mı? yok mu? araştırıldı mı? Biz biliriz ki sanatçı geçinen bozuntulardan, hem sazende, hem hanende, hem tiyatroculardan bu FETÖ’ye destek var.

Onun için yoğurdu üfleyerek yemeliyiz. Hakkı olmayanları, hakkı olmayan yerlere çıkarmamalıyız.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZA…..

Darbe girişiminde bulunan HAİN’lerin cenaze namazının mevcut imamlarla kıldırılmayacağını söylüyorsunuz. Doğrusu mükemmel. Peki askerimi, polisimi öldüren HAİN’lerin cenaze namazının kılınmaması için bu fetvayı PKK’lılara neden vermiyorsunuz? Gecikmiş değiliz. Bir fetva da bunun için bekliyoruz.

BRAVO KADİR TOPBAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş beyefendiyi kutluyorum. Darbe girişiminde bulunup ölen hainlerin normal mezarlığa gömülmeyeceğini, onlar için HAİN’ler mezarlığı yapılacağını söyledi. Doğrusu çok sevindim.

Kadir TOPBAŞ Beyden bir ricam var. Devlet büyüklerimize söyleseniz, bizi ve yazılarımızı dinlemiyorlar. PKK’lı hainlerin leşlerini ailelerine devlet teslim ediyor. Sonra o hainler için HDP’nin organizasyonu ve HDP’li belediyelerin katkılarıyla tören düzenlenip, paçavralarla süslenen tabutlarla ve hainlerin katılımıyla defnediliyorlar. Devlet onlara da bir hain mezarlığa yapsa veya leşlerini ormanlara bıraksa, kurt kuş yese. Dirileri hain olan bunların ölüleri bari işe yarasa…

Ondan sonra da PKK’lı hainin cenaze törenine katılan HDP’li vekil ‘Devlete bedelini ödeyeceksin’ diyor. Valla bildiğim kadarıyla yöredeki hainler ne elektrik bedeli ödüyorlar (Biz onların bedelini ödüyoruz) ne de hainliklerinin bedelini…

OHAL SADECE FETÖ’CÜLER İÇİN Mİ UYGULANACAK?

Güney Doğu’dan şehit haberlerini yoğun biçimde alıyoruz. Darbe girişimini fırsata çevirmeye çalışan PKK terör örgütü ve uzantısı siyasi oluşum gayret içinde… Şu OHAL’i biz ne zaman Güneydoğuda fırsata çevireceğiz. Hani PKK bizi tükürüğü ile boğarmış, HDP’li vekil söylüyordu ya… Ulan hain! Meydanlardaki milyonların ufak su dökmelerinden meydana gelen OKYANUS’ta boğulacaksın, az kaldı, merak etme.

Hani HDP’li bir hanım efendi vardı… Arkasını bir yere, önünü bir yere dayayan… terör örgütü mensubu olduğunu biz biliriz de devlet bilmez ya…Şimdi bunlar elini kolunu sallayarak dolaşacak öyle mi?

Hattı OHAL yoktur, Sattı OHAL vardır. Bu satıh bütün vatandır. FETÖ ile PKK mensupları, senkronize olarak ele alınmalı ve OHAL her yerde uygulanarak, hak edenlere HAİNLİK belgesi gecikmeden verilmeli. Herkes hainliğinin bedelini ödemelidir..

ORTAYA UCUZ KAHRAMANLAR ÇIKMAYA BAŞLADI…

Ciğeri beş para etmez, geçmişi karanlıklarda, menfaat ve rant peşinde olduklarının ispatı gibi, demokrasi meydanlarında gözüküp nutuklar atıyorlar. Hele Cumhurbaşkanımıza yağ yakanlara ne demeli… Onların amacı darbe falan değil, ah kendilerini bir gösterseler. Meydanı boş buldular diyeceğim ama meydanlar da dolu. Bunlara dikkat etmeliyiz.

Geçmişi FETÖ’cü olup, kendini aklamaya çalışan hainlere de dikkat.

Bakıyorsunuz, firmalar genel ve yerel gazetelere boy boy ilanlar veriyorlar.

Yolun sonu görünüyor. Galiba kılavuza da gerek yok.

Kim FETÖ’cü ve kayırılıyorsa kayıranlara lanet olsun…

Kim FETÖ’cü değil de, FETÖ’cü diye ihbar edilmişse, ihbar edenlere de lanet olsun.

Zira makam ve mevki bekleyen yavşaklar bu işi çok iyi yaparlar.

Yalnız aklımın almadığı, en temiz kurum SİYASET’miş(!) Daha pek kimse çıkmadı. Ulan FETÖ’cüler tek siyasete girmemişsiniz(!) Ne diyeyim size…

Milletçe lanetleyeceğimiz gün bugündür.

Milletçe dava edeceğimiz gün bugündür.

Uğrunda canlarını verdikleri, vatan topraklarına kavuşan ŞEHİT’lerimize Fatiha okumak için gün bugündür. Esen kalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.