Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2431.4
  • BIST
    9793.94
  • BTC
    64141.51$

ŞU BİZİM ADAY ADAYLARI !!!

27 Şubat 2015, Cuma 00:00

Önüne gelenin aday adayı olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Tabii en yoğun aday adayı müracaatı AK partide...

Konya'da 183 aday adayı AK partiden müracaat etmiş. Eee... İktidar partisi Konya'da 11 milletvekili çıkarmış 2 MHP 1 CHP Toplam 14 milletvekili var Konya'nın...

AK partinin 183 aday adayı içinde kimler yok ki?...

Cebinde üç kuruşu olan bir de yaptığı işle biraz medya gündeminde olan kişiler aday adayı .

Yahu Allah aşkına siz bizlere ne vereceksiniz?

Yok efendim memleketine hizmet edecekmiş, yok Konya hizmetin en iyisine layıkmış falan filan.

kardeşim biz sizlerden hizmet talebinde bulunduk mu?

Gelin bize hizmet edin dedik mi ? Siz kendi konumunuzu, itibarınızı, imkanlarınızı artırmak için bizleri bahane etmeyin.

Hiç düşündünüz mü? Benim milletvekili olmam halinde şehrime ne vereceğim ? Diye...

Ama sizde haklısınız mevcut vekiller ne verdi ki? Sizde onlar kadar bir şeyler yaparsınız. Konya'nın vekilleri Ankara'da sus pus Konya'da Aslan gibidir. Başbakanımız bir şey söyledi mi hemen üzerine atlar onu destekleyici açıklamalarını Konya'da yaparlar.

Vekillerimizin imdadına Hızlı Tren yetişmiştir. Ulaşım artık Ankara'ya Ankara'dan da Konya'ya çok kolay...

Vekil olursanız İş hacminiz çok genişler. Diyelim Avukatsınız vekil oldunuz artık her kapı size açılır. Daha doğrusu her kapının açılması içim mücadele edersiniz.

Meslektaşlarınızın ekmeğini çalarak, devlet kurumlarının, bankaların avukatı olu verirsiniz.

Vekilliğe başlamadan önceki iş hacminizle, vekil olduktan sonraki iş hacminiz arasında iyi bir artış vardır.

Güzel iştir vekillik...

Hele toplumda saygı görmek etrafınızda  dolanan avareler. Maddi sıkıntınız hiç yok... Maaşınız , Emekli maaşınıza ve yolluk harcırahlarla gelirleriniz tavan yapar.

Hele en düşük memur maaşıyla, vekil olarak gelirinizi kıyas ederseniz memnuniyetiniz bir kat daha artar. Gelir dağılımının adaletsizliğinin bir numaralı göstergesidir vekil gelirleri...

İş böyle olunca aday adayı sayısı korkunç artıyor.

Tabii bu arada partiler de aday adaylarından para talepleri karşısında keselerini dolduruyorlar.

Aday adayları aynaya bakıp ben vekil olabilirim mi diyor acaba?

Adam Konya dışındaki resmi işinden istifa edip Konya'dan ada oluyor. Sonra Aday olamazsa geri işine dönüyor. Dönüyor dönmesine de artık parti kimlikli bir devlet memuru olarak görevine devam ediyor. Eee iktidar partisinden aday adayı olduğu için mesleğindede acayip ilerleyip kıdemli mevkilere geliyor.

Efendim millete hizmetmiş falan-filan siz benim külahıma anlatın... Siz kendiniz için istediğiniz şeyleri söyleyemiyorsunuz ve bizleri addediyorsunuz...

Vekil olmak için devlet dairelerindeki görevlerinden istifa edenlere aday olamazsa tekrar görevlerine dönememeliler. Bakın o zaman aday olabiliyorlar mı?

Konya'dan Recep KONUK AK partiden bana göre en değerli aday adaylarından birisidir. Konya'dan bir marka yaratmak, üretmek üretmek, istihdam yaratmak her babayiğidin harcı değildir. Verdiği hizmetler ortada... Konya hizmetini, ülkeye yayması en büyük dileğimiz.

Haa. Recep KONUK'u ne tanırız, ne de görüşmüşlüğümüz var. Sadece yaptıkları işi medyadan takip ediyoruz. Akıllarına şeytani fikirler gelenlere duyurulur.

Konya Ovası Projesinin başında olan Akademisyen Mehmet BABAOĞLU'nun da Konya'yı temsil etmesini isteriz. Prof. Mehmet BABAOĞLU'nun Konya'ya çok şey vereceğini düşünüyorum... KOP un hızlandırılması ve tamamlanması için gerekir diye düşünüyorum.

Aday adayları listesine bakınca bunlar listesine bakınca bunlar Konya'nın milli takımı olamaz diyorum. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU ve 2-3 isim daha Konya'yı Temsil edecek nitelikte gerisi hikaye...

Ak partinin Konya'dan 11 milletvekilliği çıkardığını düşünüp AK partiyi bir futbol kulübü gibi düşünürsek Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU hem Konya takımının hem de milli takımın kaptanı... Konya takımının 2-3 kişisinin yeri garanti geriye kalan 7-8 kişinin yerini bekleyip göreceğiz.

Temennimiz hatır gönül işinden ziyade, hizmet, liyakatın ön planda tutulması Konya'ya yakışır bir takımın oluşturulması .

Haa... Konya'nın vekilleri Konya'lı olmalıdır. Dışarıdan gelenlere pek itibar edilmemelidir...

Hayırlısı ne ise o olsun deyip hepinize esenlikler diliyorum...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.