Konya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2421.9
  • BIST
    10269.93
  • BTC
    61811.6$

SOYUN KESİLSİN SİYONİST

28 Kasım 2023, Salı 00:01
Tarihte böyle bir mezalim görülmemiştir. Günlerdir Siyonist Yahudi abluka altına aldığı Gazze’yi bombalıyor. Barbarlık Nirvana’ya ulaşmış, Romalıları barbarlıkta geride bırakmış batılı emperyalistler sadece kem küm etmekte, sözde Arap İslam alemininde batılı emperyalist zalimlerden pek bir farkı yok ki onlarda olayları seyretmektedir.
Dökülen İslam kanı olunca barbar batılılar, Siyonistler evangelist Hristiyanlar ve daha niceleri ellerini ovuşturarak öldürmeyi uygun gördüklerini deklare edercesine demeçler vererek Siyonizm’im yanında olduklarını daha geçen tekrarlayan Almanya başbakanı gibi Filistin ve Gazze halkının soykırıma uğramasından rahatsızlık duymadıklarını ve netenyahu denen alçağın yanında olduklarını söyledi. Hoş sözde İslam toplumunun satılmış bağımlı yandan çarklı İngiliz ve Amerikan emperyalizmine çanak tutan liderleride ki zaten iktidarlarını bunlara borçlu olduklarından konuşuyorlar konuşmasınada sahibinin sesi olarak konuştuklarından Mahmut Abbas gibi İsrail’in sesi yâda batılı efendilerinin sesi gibi olmayı yeğliyorlar.
Düşünün Rusya tarafından işgale uğrayan Ukrayna’nın tiyatrocu başkanı resmen İsrail’i destekliyorsa bunun sebebi Yahudi asıllı olmasındandır. Tıpkı Amerikan dışişleri bakanı İsrail’e gittiğinde “ben buraya Yahudi olarak” geldim demesi gibi dünyanın neresinde bir Siyonist varsa hepsinin de gayesi Müslümanlara karşı birleşmeleridir. Onları bir araya getiren aşk birbirlerine sıkı sıkıya bağlanmaları ve Siyonizm’e hizmet etmeleri iken maalesef dünyadaki Müslüman liderler kendi halklarının sesine kulak tıkayıp o birlikteliği birleşik zemine döküp bir kuvvet bir güç bir kardeşlik mazluma karşı yanında olma gayreti gösteremiyorlar.
Küfrün tek millet olduğunu Müslümanlara gösteren barbar zihniyetliler kendi aralarında söz ve eylemleri ile yandaş olduklarını ve silah mühimmat yardımında bulunduklarını Gazze’yi ve Müslümanları yok etmek istediklerini medya organları aracılığı ile her gün haykırıyorlar. Lakin bizim korkak güruh ise bağımlı efendisi kızacak ya da iktidardan alacak diye korkudan sesi soluğu çıkmıyor
O Siyonist Yahudi ki; Tüm insanlığın belasıdır. Onlar kendi peygamberlerini öldürmekten haz duyan lanetli bir toplum canavar ruhlu habis bir millettir. Onlar dünyadaki bütün izmlerin ortaya çıkmasında ve kan gövdeyi götürmesinde baş aktördürler. Onlar bizim ülkemizin siyaset ve bürokrasisine de hâkim olmuş tarih kitaplarımızın yazılmasında başrolü üstlenmiş toplumsal yapımızın temellerinin bozulmasında ve İslam ahlak kaidelerinden uzaklaşılmasında üstlendiği düşmanlık rolü tüm kitleleri etkilemiş ve maalesef birlik ve bütünlüğümüzün bozulmasında adeta kimyamızın bozulmasına sebep olmuş ve girmediği keler deliği kalmayan hin ve kurnazlığı ile tüm karşı yönetimleri alaşağı etmiş türlü oyunları ile insanlığa bela ve musibetten başka bir şey kazandırmamış lanetli bir güruhtur.
Düşününün Osmanlıyı yıkma hareketinin içinde olanlarda bunlar,2.Abdülhmati tahtından indirenlerde bunlar hep perde gerisinden olayları senarize etmişlerdir. Filistin’de istedikleri toprağı vermeyen hatta duyunu umumi borçlarını bir kalemde ödemeyi taahhüt eden Yahudi istediğini alamayınca bu sefer histerik propagandalarla emeline ulaşmış hem Abdülhamit Han hem Osmanlı Hem Filistin birer birer elden çıkıyor Ülkemizde ittihatçılar aldıkları dış destekle koskoca ülkeyi on yılda talan ettiriyorlardı. Peki, kim vardı arkalarında tabiki Siyonist Yahudi zihniyeti.
Hz. Peygamber(s.a.v.) amcası Ebu talip ile ticaret yaparken Busra’ya geldiklerinde rahip Bahira uyarmamış olsaydı Yahudiler peygamberimize de kötülük yapacaklardı. Bunlar kendi idealleri uğruna Neron gibi ateşe verirler birde oturur seyrederler. Lakin bize düşen karınca misali olmaktı. Yani o ateşe su taşıyan ve safını belli eden karınca gibi olamadık maalesef. Yahudiler Hz. İsa peygambere de eziyet etmelerine rağmen günümüzde Hristiyan yönetimlerin neden Siyonist Yahudi’ye destek olurlar anlamak mümkün değil. Üstelik bugün Gazze’de sadece camiler değil gözü dönmüş Yahudiler kiliseleride hedef almakta ve yakıp yıkmaktadır. Niye dünya bu kadar sessiz niye insanlar bu kadar duyarsız niye insanlık ölmüş de ağlayanı yok. Bu yazıyı kaleme aldığımda mübarek Cuma idi. Parkın içerisinden camiye doğru giderken kamelyaların birinde iki genç birbirlerine sarılmışlar ortalıkta zinalarını deklare ediyorlardı. Düşünün burası sözde bir İslam beldesi ve bunların dışa vuran edepsizliklerine karşı artık kimse hiçbir şey yapamıyor. Sadece imanın en küçük derecesi buğz ediyor. Ne oluyor bu memlekete biz niçin bu hale geldik?   Bu yeni yetme sıpaların ahlakı bu kadar aşağıya indirmeleri kabul edilecek bir şey midir? Biz nasıl bir İslam diyarıyız soruyorum sizlere? İşte bizi o hale getirdiler ki tüm değerler yerle yeksan edildi, tüm kutsala düşman edildik tüm ortak paydaşlığımız kardeşliğimiz artık tanınmaz halde.
Velhasıl biz bugün toplumsal ivmemizi kaybettiysek bunda Yahudi’nim başparmağı olduğunu unutmamalıyız. “Savaşıyoruz, öyleyse varız. Kan, ateş, gözyaşı ve küllerden, insanlığın yeni bir türü, bin sekiz yüz yıldan beri dünyada hiç bilinmeyen yepyeni bir türü doğuyor: Savaşçı Yahudi. Öncelikle ve özellikle, ilk saldıran biz olmalıyız. Katillere karşı saldırıya geçeceğiz. Kan ve terden; gururlu, yürekli ve güçlü bir nesil doğacak.” Diyen eski İsrail başbakanı Menahem Begin gibi katiller ile o neslin devamı Netenyahu gibi zalimler tümden soyunuz kesilsin. Allah’ın(c.c.) laneti üzerinize olsun.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.