Konya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2423.2
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64096.99$

SİZDE O YÜREK VAR MI?

24 Temmuz 2015, Cuma 00:00

Suruç'ta 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlama ardından Ceylanpınar'da evlerinde enselerinden vurularak şehit edilen iki polisimiz ve de HDP'nin tavrı...

Açık yüreklilikle söylüyorum, 32 cana mal olan patlamayı düzenleyenler insanlık dışı yaratıklardır. Yine 2 polisimizi şehit edenlerde insanlık dışı lanetli yaratıklardır. 32 kişi katleden bomba IŞİD Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilmiş ve 2 polisimizin kahpece şehit edilmesi de PKK tarafından gerçekleştirilmiştir.

İnsanlıktan nasibini almamış kişilerin oluşturduğu terör örgütlerinin yaptığı bu vahşet karşısında sessiz kalanlar terör örgütü kadar lanetlidir.

Suruç'ta ki patlamanın ardından HDP Eşbaşkanları Selahattin DEMİRTAŞ ve Figen YÜKSEKDAĞ açıklama yapıyorlar. Aslında açıklama değil, kin ve nefret kusup milleti ayrıştırmaya çalışıyorlar. Siyasi iktidara ve devlete olmadık hakaretleri yapıyorlar. Suçu yani patlamayı terör örgütüne yani IŞİD'e değil, devlete yıkmaya çalışıyorlar. Efendim, Türkiye Cumhuriyeti IŞİD'e destek veriyormuş. HDP'nin yaptığı en iyi iş halkı ayrıştırmak. Bunu da başarıyorlar. KCK yani PKK'nın şehir yapılmasının hesap soracağını söylüyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devletine kan kusup, PKK'ya intikam tiyosu veriyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, IŞİD'e destek verecek kadar şerefsiz olamaz. 2 polisimizi şehit eden PKK terör örgütüne kimlerin destek verdiğini söylemeye gerek var mı? Bırakınız desteği eli kanlı PKK'ya beyinlerini teslim etmiş bir HDP var...

Suruç'taki 32 kişinin hayatını kaybeden olayı gerçekleştirenleri KINAYAN, Ceylanpınar'daki iki polisin ölümüne KINA yakanlar insanlık dışı yaratıklardır.

HDP'li Figen YÜKSEKDAĞ ölen gençlerin çoğunun üniversite öğrencisi olduğunu, bunların doktor, avukat, mühendis olacaklarını söylüyordu. PKK'nın Diyarbakır'da ki dershane önünde bomba koyup dershane öğrencilerini katletmesiyle ilgili bizde ona soralım. Sayın YÜKSEKDAĞ, PKK'nın öldürdüğü bu gençler acaba doktor, avukat, mühendis olmayacak mıydı? Terör, PKK'dan gelince sesiniz çıkmayacak. Bırakın bu ikiyüzlülüğü.

İş makineleri yakılıyor, polisler öldürülüyor, vatandaşlar katlediliyor, teröristler yol kesip araçları yakıyor. HDP'den tık yok.

Vatandaşım diye geçinen ama teröre destek veren sivil toplum kuruluşları, parti ve örgütleri destekleyen, terör olaylarında ölenlerin anma törenleri düzenleyip terörü sıcak tutan yaratıklara ne demeli. Terör olaylarında şehit edilen asker, polis, öğrenci, öğretmen ve vatandaşları anan var mı? Bütün bunları yapacaksınız, teröre destek vereceksiniz, kendi terör örgütünüz dışındaki örgütleri kınayacaksınız, kendi örgütünüzün katliamını alkışlayacaksınız sonrada ben insanım barış, demokrasi vs bahsedip dolaşacaksınız. Hadi oradan bee...

Ey Siyasi iktidar! Karşınızda Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya, bölmeye çalışan terör örgütleri var. Bu kadar yumuşak karınlı olmayınız. Teröre anladığı dilden cevap veriniz.

Bütün Türk Milleti, HDP ve PKK'nın ve de PYD'nin Türkiye Cumhuriyeti'ni bölüp bağımsız bir KÜRT devleti kuracaklarını gördü. Siz hala göremediniz mi ey siyasi iktidar?

İnsan canına katledenbütün örgütleri terör örgütü olarak görüp lanetliyor ve kınıyorum. Bende bu yürek var... Teröre destek verip insanım diye dolaşanlar sizde, terörü lanetleyip kınayacak yürek var mı?

Ne gezeer.

Esen kalın...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.